Ljuvliga mönster!


Hej alla söta!

Tack för alla fina kommentarer i förra inlägget! Ni är för söta!:) Ibland är det en balansgång, hur privat eller ytlig ska man vara? Det bästa är ju att man har all makt att bestämma det själv:) 

Har ni haft en bra Påskhelg? Vilat upp er eller farit runt för att hinna med så mycket som möjligt?:) En balansgång även där;)
Vi har nog både vilat upp oss, umgåtts med familj och vänner och jag har shoppat lite;)

I fredags var ju våra familjer här, vi hade knytis vilket är perfekt när man har en mamma och en svärmor som lagar väldigt god mat (och en bloggerska som inte riktigt har samma kvalitéer;) Eftersom vi inte äter godis (host host *blink*:) så hade söta mamma och pappa köpt små Påskpresenter till oss, jag som älskar paket!








Den lilla skålen fick jag till min samling. Älskar det här porslinet, tycker mönstret är helt ljuvligt! Sen vet jag inte hur kvalitén är när man diskat det mycket, men dessa är ju mest bara till för prydnad;)

Efter en fin förmiddag så börjar det stänka lite från himlen nu, tänker nog vara inne och mysa resten av dagen, hur är vädret hos er?


Stor Måndagskram till er!



Kommentarer

  1. Presenter är alltid roligt! =)
    Vilken fin skål du fått!
    Vet sen innan att jag är jättekänslig mot mygg men så här stora brukar dom inte bli...! =/

    Trevlig kväll!

    Kramar Liza

    SvaraRadera
  2. Hej Sofi, fina skålar du fått! (de finns ju förhoppningsvis kvar något längre än godiset ;). Håller med dig i ditt förra inlägg, inredning och bloggen är ju ett intresse man har och bara en lite del av ens liv.

    Ha en bra ny vecka, kram Jenny

    SvaraRadera
  3. Sååå fina Sofi!!! Förstår att du blev glad för dem!
    Fast även om du tycker att du skriver om ytliga saker så tycker nog ändå jag att jag känner dig en smula. Du lämnar ju en bit av dig själv i dina fina kommentarer. Uppmuntrande ord, beröm och varma tankar. Så min bild av dig, även om jag aldrig träffat dig, är att du är en varm och omtänksam person.
    Inredning och allt vad det här på bloggarna handlar om är ett brinnande intresse vi alla delar som bloggar och vi utbyter idéer och inspireras av varandra!
    Keep up säger jag:)
    Stor kram till dig goa Sofi!

    SvaraRadera
  4. Vilket fint porslin!! :) Så skönt att läsa att någon annan också stannar inne och myser idag ;) Man känner ju sig lagom lat men det får man väl vara ibland!
    Läste just ditt tidigare inlägg om bloggen din. Jag känner igen mig i det du skriver. Min blogg handlar mest om inredning och vardag, men sällan går jag djupare i mitt privatliv. Ganska skönt att ha det så ibland också :) Jag vill gärna ha en positiv och glad blogg som vem som helst skall kunna läsa :) Det tycker jag DU lyckas bra med. :) Jag tycker också att du verkar vara en toppen tjej! Jag blir alltid lika glad av dina kommentarer och uppmuntrande ord! Tusen tack för det! :) En stor kram från Josefine :)

    SvaraRadera
  5. Godmorgon!

    Vilket charmigt porslin! Svart och vitt är ju så läckert.

    Vilket trist väder vi har :(

    Idag ska jag till Marieberg och träffa en kompis. Blir lite shopping och en fika. Resten av veckan har vi inget planerat.
    Hur ser din vecka ut?

    Stenar i trädgården är jättefint. Speciellt stenmurar.
    Har ni mycket rabatter?
    Vi har inga än så länge. Jag vet inte riktigt hur jag vill ha det och hur mycket tid jag är villig att lägga ner på skötseln. Så det har än så länge bara varit en tanke.

    Hur länge har du bloggat?

    Ha en fin dag på jobbet. Kram Maria

    SvaraRadera
  6. Så fina skålar . Förstår att du blev glad :)
    Här har det börjat snöa i dag . Tycker det räcker nu .
    Sara , yngsta dottern 14 år , har påsklov denna vecka . Men hon bryr sig inte så mycket om vädret . Hon sover bort halva dagarna .
    Ha en fin dag ♥
    Kram ♥

    SvaraRadera
  7. Heej!

    Åå jag instämmer, fantastiskt med det svartvita.
    Vi har haft en underbar påsk i hälsingland med renovering och frukostar på sängen. Och massa godis förstås.

    Tänk, snart är det ju nästan helg igen, haha. ;)

    Då ska jag köpa penser minsann. :)

    Kram Madeleine

    SvaraRadera
  8. Jättefin skålar! Svartvitt är verkligen vackert. Hållbarare present än godis också :)
    Kram Kicki

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg