Rosa i vårt vardagsrum.







De båda ljusa kuddarna är från Pb Home, den rosa kudden är från Chhatwal & Jonsson, sofforna är från Europa möbler, bordet är från Jakobssons möbler och takkronan är Ernst från Färg o form.

Goddag!

Den här helgen går verkligen i lugnets tecken, precis vad jag behöver:)
Nu på förmiddagen har vi städat lite. Jag vet inte hur ni delar upp det men hos oss är det oftast jag som städar, för att jag har mer tid till det och för att G ordnar med andra saker så som handlingen exempelvis:) Men nu när jag är gravid och otymplig så städar vi tillsammans. Han sköter dammsugningen och jag springer (var väl och ta i, lunkar kanske är en bättre beskrivning:) runt med dammtrasan. Nu är han iväg och handlar både det ena och det andra och jag har landat här. 

I fredags köpte jag hem en fin helgbukett med rosa tulpaner och blåbärsris. Kände att jag ville få in lite färg i vardagsrummet. Nu när ljuset börjar återvända och allt vad jul heter är bortplockat så vill man ju gärna göra om och skaffa lite nytt till hemmet. I år ska jag verkligen tänka både en och två gånger innan jag köper hem saker. Det är ju mycket som ska köpas till lillen plus att jag vill spara mer än vad jag gör nu. Så det blir ett liten utmaning för mig:)

Imorgon kommer en av mina närmsta vänner hit för mys och övernattning. Vi ska mumsa gott och prata hela kvällen så det ser jag fram emot:) Tur att G har träning på kvällen så ha slipper lyssna på vårat tjatter, iofs så brukar han tycka det är rätt trevligt:)

Ha en skön Söndag nu fina ni!

Kram Sofi


Kommentarer

  1. Hej sötnos!!
    Så fint med det rosa i ert vardagsrum! Det är jag med sugen på nu!
    Hela den här färgexplosionsbomben som kommer är inte riktigt min grej.
    Lite sobert med färgklickar som du är mer min stil:))
    Här har vi med haft en riiiiiktigt lugn o skön helg. Precis vad jag med behövde.
    Skulle med vilja spara mer, men samtidigt vet jag att jag vill ha saker här o nu och jag vet ju inte vad som händer sen.
    Men jag vill resa mer och det är ju svårt att göra både och liksom;-)
    Men jag förstår att du vill tänka annorlunda eftersom bebis är på väg:)
    Och så kan jag tänka mig att du/ni vill vara hemma så länge som möjligt med lillen:)
    Ha en skön söndag nu hjärtat!
    Kramar Anna

    SvaraRadera
  2. Hejsan Sofie!
    Åh vad fint med rosa, en av mina favoritfärger som alltid brukar komma fram här framåt våren. Men nu blir jag sugen att göra det redan nu.
    Det där med att spara skulle allt jag också behöva bli lite bättre på, här har pengarna tyvärr runnit mellan fingrarna ett längre tag då vi byggt ny tvättstuga samt att jag igår köpte mig en ny imac samtidigt som vi bokat en resa till Prag för hela familjen....kanske inte så smart vad gäller bankboken men man ska ju leva också ;).
    Skulle vara roligt om vi kunde få till en liten bloggfika på stan eller så, tycker du inte?
    Ha de gott, kram Ing-Britt

    SvaraRadera
  3. Vackert, och härligt vårigt!

    Ha så mysigt med vännen :)
    Kram Catta

    SvaraRadera
  4. Vilken ljuvlig bukett! Så fin mot den rosa kudden även:) Själv köpte jag också tulpaner lagom till helgen, och det blir verkligen en vårig känsla med dessa blommor.
    Vilken härlig morgondag det låter som, så roligt att få umgås med vännen sin och bara mysa:)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Man blir så glad av alla fina tulpanbucketter man ser nu! Så härlig färg det var på dina.
    Förstår att det är lite jobbigt nu med magen som är i vägen. Då är det ju extra bra att hjälpas åt.
    Ha en fin vecka!

    SvaraRadera
  6. Vad fint det ser ut! Hoppas du får en härlig dag med din vän.

    SvaraRadera
  7. Fina, fina Sofi.
    Jag är verkligen sämst på blogglivet just nu:(

    Hoppas att allt är bra med dig<3

    STOR KRAM
    Susanne

    SvaraRadera
  8. Hej vännen!
    Hoppas du mår bra! Så fint hos er!! Och visst vill man få in mera vår nu, samma här. Men precis som du så försöker jag hålla i mina mammapengar, det är mycket man vill det ska räcka till:) Hos oss är det också mest jag som städar så gör Tobbe andra saker. Skönt att dela upp saker och jag tycker jag städar bäst så lika bra jag gör det..haha! Men i den situationen du är i så behöver man vila och då är det så skönt att den andre hjälper till och gör mer saker. Vore jättekul om vi kunde ses något i februari? Jag kommer gärna över så vi kan väl fundera på vad som kan passa oss bäst? Dag/helg/tid
    Ha det gott! Kramar

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg