Ett nyttigt mellanmål.


Mycket god smoothie gjord på yoghurt, äpple och banan.

Hej på er!

Ja då har man gjort första arbetsdagen efter ledigheten, alltid lika skönt när den är gjord för resten av dagarna går av bara farten. Men först ska vi ju vara lediga imorgon:)
Jag vet inte hur det är för er men i detta hem har det ätits mycket gott under ledigheten i synnerhet har jag moffat i mig både det ena och det andra och det tredje:)
Nu tänker jag inte hålla igen på något sätt för jag har lovat mig själv att nu när jag är gravid så får jag äta det jag känner för. Men det skadar ju inte att äta lite nyttigt också:)
Något som är otroligt gott, nyttigt och enkelt att göra är smoothie. Jag brukar ta det som finns hemma i fruktväg och mixa det med 2 dl valfri yoghurt. Det blir så friskt och gott! Jordgubb är ju riktigt gott och ha i med, men man kan som sagt blanda i vad man vill:)

Imorgon får vi besök av min vän Maria och hennes familj. Maria och jag träffades för några år sedan genom våra bloggar och nu umgås vi allihop när vi kan. Jag tänker ofta på hur många fina människor jag träffat sen jag började blogga. Det var ju inte alls tanken när jag startade min blogg men är det som jag värdesätter mest nu:) 

Så tack alla fina människor där ute!

Alla ni som läser bloggen varje dag eller då och då.

Alla ni som jag träffat på olika bloggevent!

Och sist men absolut inte minst ni som jag fått äran att komma så nära, som bosatt sig i mitt hjärta för all framtid, tack!

Fin kväll till er!

Varma kramar


Kommentarer

 1. Söta Sofi!!! Du gör mig verkligen så rörd ska du veta.
  Och jag tänker på dig flera gånger varje dag ska du veta.
  Och jag lovar, verkligen lovar att jag kommer till Örebro i vår. Annars kommer jag gå sönder om jag inte får krama dig!
  O det känns så starkt på något vis med er bebis, tänker på när jag frågade dig när vi stod där i vattnet i Böda på Öland.. minns du?
  Så jag är så glad för er skull, så glad.
  Ha en fin kväll nu och hälsa Maria så gott! Och gustav så klart:))
  Kramar Anna

  SvaraRadera
 2. Gillar också smoothie, perfekt att ta vad som finns i kylen :)
  Roligt att träffa nya vänner genom bloggen.
  Trevlig kväll
  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Älskar också smoothies!

  Ja, bloggen är verkligen en härlig plats. Har också fått träffa många härliga och fina människor tackvare den. Underbart och värdefullt.
  Kul att finns en sådan fin vänskap som ni gjort;)

  Kram Kristin

  SvaraRadera
 4. Här hemma har det ätits alldeles för mycket godsaker under helgerna, men vardagen väntar runt hörnet och då tar vi nya tag och äter nyttigare igen. Du gör rätt som äter det du är sugen på under graviditeten. Ha det gott! Kram Camilla

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg