När hjärtat svämmar över...Newbie från Kappahl och två reafynd från Åhlens..

Hej på er!

Här är de första kläderna vi köpt till vår efterlängtade bebis, ja det första vi köpt överhuvudtaget:)
Jag förstår ju att det känns extra för mig som går och bär på något så fantastiskt som vår son men när jag ser dessa söta små kläder så svämmar hjärtat över varenda gång, alltså flera gånger om dagen. Tänk att kärleken till vårt ofödda barn redan är så stark. Älskade lilla N!
Ni som har barn förstår ju såklart hur jag känner och jag antar att dessa känslor bara kommer växa ännu mer. Tänk vilken lycka att få älska och lära känna en ny människa. Vi känner oss så tacksamma och ödmjuka inför den uppgiften. Ja tänk, nu svämmade hjärtat över igen..:)

Idag har min fina mamma varit här. Vi har rensat i det blivande barnrummet. På något sätt hade det lyckats förvandlats till ett förråd... Efter lite rensande och en vända till tippen så är det ganska fint. Några klädpåsar som ska skickas till bättre behövande och några saker som ska säljas på blocket är allt som återstår.
Rummet är för övrigt ganska nymålat i vitt så det enda som ska göras är att sätta upp en fin fondtapet... Men det tar vi senare för det finns en uppsjö av fina barntapeter att välja mellan så det kommer inte bli lätt:)

Nu ska jag lägga mig i ett varmt skumbad!

Önskar er en mycket trevlig Lördagskväll!

Stor kram


Kommentarer

 1. Åhh.. de där första kläderna man köper.. och som man viker om och om igen.. =) Jättefina saker ni har köpt! Newbie är ju helt underbara! Jag har dock insett att Newbies ljusa kläder för tillfället inte passar min kladdande 9 månaders kille då så många fläckar från barnmaten inte går bort i tvätten, så jag hoppas få komma iväg snart och skaffa lite mer färgstarka kläder nu till våren! =)

  Kram malin

  SvaraRadera
 2. Förstår precis hur du känner! Så härliga känslor! Mysigt att få köpa de första kläderna.
  Så roligt att börja fixa med barn rummet! Som du säger så finns det en uppsjö med fina tapeter, nästa förmånga. Ta den tid det behöver till att fixa rummet. Bebisen kommer ju inte 'använda' rummet särskilt mycket ibörjan ändå. :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh, va mysigt med massa känslor! Ha en härlig kväll nu!
  Stor kram

  SvaraRadera
 4. Åhhh, underbart❤️
  Så roligt för er, ni har en underbar tid framför er!

  Kram vännen

  SvaraRadera
 5. Så söta små kläder. :) Lycka till med allt :D

  SvaraRadera
 6. Vilka fina kläder du har köpt! Ja, känslan och kärleken man känner för sina barn överglänser allt. Villkorslös kärlek. Ha det toppen! Kram Camilla

  SvaraRadera
 7. Så fina kläder! Jag har fortfarande kvar dotterns små kläder som jag köpte för över 12 år sedan.
  Kram Stina

  SvaraRadera
 8. Jättesöta kläder! Newbie har de allra finaste barnkläderna :)

  Va kul att fixa ett barnrum. Det finns ju hur mycket fint som helst till de små.

  Kram

  SvaraRadera
 9. Så fina kläder du har hitta till den lille. Vad roligt att får göra i ordning ett barnrum. Det blir säkert väldigt bra.
  Kram Susanne

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg