När man ätit några semlor...
Gokväll!

Å vad jag tycker om semlor!
Älskar dem och kan verkligen gå och längta efter en. På en vecka har jag lyckats trycka i mig fyra stycken semlor. Är väl ingen bedrift direkt men tänkte att det kan ju i alla fall få någon annan att känna sig hälsosam;)
Den godaste var den jag åt hos mina föräldrar då mamma köpt semmelbullar och vispade egen grädde som hon blandade med mandelmassa, så mumsigt!
Är du en semmelälskare?

Idag har jag varit på andra tillfället på föräldrakursen. Det handlade om förlossning och smärtlindring. Jag känner mig fortfarande lugn inför förlossningen och det känns bra. Förstår ju att det kommer vara otroligt jobbigt och säkert göra hiskligt ont men tänk vilken belöning man får sen, sitt efterlängtade barn:)

Någon annan som är efterlängtad just nu är G. 
Han har varit i New York och haft det bra men han lyckades med nöd och näppe ta sig därifrån med sista flyget innan JFK stängde för snöstormen. Även hans resesällskap kom med sitt plan i Måndagskväll. Eftersom G skulle direkt till Skottland på ett viktigt jobbmöte åkte de från olika flygplatser så det hade ju inte varit roligt om en av dem blivit kvar. Kan säga att jag var riktigt orolig för dem. Men det gick ju bra trots allt och nu kommer han snart hem:)

Nu önskar jag er en fin kväll!

Kram till er alla

Kommentarer

 1. Ingen semlefantast här men jag tror jag ska testa att göra lchf-semlor. Så skönt att mannen fick komma hem. Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Hej smulan!!!
  Å så skönt att han snart är hemma <3
  Hi hi du är söt du;-) Nja, semlor är inte min bästa faktiskt. Jag är mer choklad och kladdkaketjejen;-)
  Men har fått ett semlogram av svärmor så imorogn ska loppan o jag åka o fika när hon kommer hem <3
  Suss gott vännen!
  Det ska jag gå o göra nu!
  Kramar Anna

  SvaraRadera
 3. Men åh vad gott! Har planer på att köpa med mig en semmelwrapp hem imorgon;)

  Vad skönt att han snart är hemma.
  Kram Kristin

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg