När man vunnit något mycket fint.






Ja men hur söt är inte denna vimpel? För att inte tala om ugglan!?:)

Hej!

Förra helgen hade jag turen att vinna två fina Instagramtävlingar. En av vinsterna var en vimpel+uggla i valfria färger. Eftersom jag med stor säkerhet har en liten pojke i magen (ja och skulle det bli en tjej så funkar ju blått lika bra till en liten prinsessa:) så valde jag en vimpel i olika blå toner och en uggla i ljusblått. När jag fick hem min vinst i veckan så överöstes jag av sådan kärlek och längtan efter vår lilla N. Jag fullkomligt älskar denna uggla och vimpel som var precis så fina som jag hoppats på:) Vimpeln kommer sättas upp i lillens rum senare och ugglan ska få plats i spjälsängen så fort vi köpt en:)
Den gulliga tjejen som gjort dessa skapelser har ingen hemsida men ett mycket fint konto på Instagram där hon heter @charneliapysslar, där finns massor av fina alster som hon gjort och där går det att kontakta henne om man vill beställa något. Ni kan även kontakta henne på charneliapysslar@hotmail.com
Kan tipsa om att hon kommer ha en till fin tävling på Instagram till veckan så håll utkik! 

Har ju även vunnit en annan fin sak, även denna till lillens rum men den får ni se senare;)

Dagen har för övrigt varit mycket lugn, har fixat lite här hemma och myst. Något som jag känt att min kropp behöver. Igår när jag kom hem från jobbet så värkte ryggen ordentligt. Var så sugen på att sätta mig vid datorn en stund men fick avstå eftersom det gör som mest ont när jag sitter ner. 
Nu ska jag verkligen inte klaga (även fast ja precis gjorde det;) för annars mår jag bra!
Hur mår ni då kära bloggvänner?
Tror bestämt att det får bli en bloggrunda sen men först ska jag skriva ihop ett brev till försäkringskassan där jag ska ansöka om graviditetspeng. 

Önskar er en fin Lördagskväll!

Kram Sofi 

Kommentarer

  1. Hej så fina vinster! Kommer bli toppen i lillens rum. Förstår att de kliar i fingrarna att sätta igång med tapeter o annat piff. :)

    Ha en skön kväll
    Kram Camilla

    SvaraRadera
  2. Grattis till de fina vinsterna! De kunde ju inte kommit mer lägligt ;) och visst blir de blå precis lika fina till en tjej, om det nu skulle vara så. Jag har själv aldrig tagit reda på könet när jag väntat barn (det var för länge sedan, inte lika vanligt då) men är det så att de säger fel ibland och hur ofta i så fall? Hur säker kan man vara, menar jag. Fast egentligen spelar det ju inte så stor roll. Man blir ju glad oavsett :)))
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Åh vilken fin vinst! Förstår att du blev glad!
    Vadå klaga, du säger ju bara som det är. Vilket man har all rätt till tycker jag! Lyssna på kroppen och vila så mycket du kan.
    Hoppas du får igenom graviditetspenningen utan problem. När jag väntade första barnet fick jag nedslag första gången jag sökte.
    Ha nu en fin söndag!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Åh vilka söta små barndekorationer du vunnit. ska kolla in hennes instakonto.
    Kram kram Helena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg