En favorit!






Urna och bricka från Rif design, ljuslyktor från Bloomingville och kuddar från Pb Home.
Det har väl inte undgått någon att den vita urnan är en favorit här hemma. Ofta kan man ju plocka bort saker man tröttnat på för att sedan plocka fram dem igen lite senare. Så är inte fallet med denna urna:) Den är alltid framme med kvistar eller snittblommor i. Däremot flyttas den ju runt en hel del:)
Fick en fråga av en gullig läsare som undrade hur stor den är. Den är 25 cm hög vilket är en alldeles lagom storlek om ni frågar mig!

Gokväll!

Hur mår ni?
Här är det bra förutom att jag har lite Söndagsångest. Ska ju jobba imorgon efter två veckors ledighet. Förstå mig rätt, jag älskar mitt jobb och ser fram emot att träffa alla goa barn och kollegor men vi har ju haft en så himla skön ledighet och jag vill ju helst inte att den ska ta slut än;)
Vi har verkligen tagit vara på varenda minut och njutit av sovmornar (nja jag vaknar ju halv sju varje morgon just nu men jag har ju ändå kunnat legat kvar och halvslumrat och snosat på min man:)
Sen har vi ätit frukost i lugn och ro innan vi tagit tag i dagen, så härligt!
Jag har också lyckats bli av med min förkylning, snuvan är ju kvar och nästäppan och det lär väl sitta i hela graviditeten men annars känner jag mig frisk och kry, peppar peppar...

Min "nya" dator sitter jag vid ikväll. G har köpt en stationär dator till sitt kontor så jag har fått hans bärbara som är betydligt nyare och snabbare än min:) Han har tömt den från det lilla som fanns där och installerat om den så nu kommer det gå så mycket snabbare att redigera bilder och blogga för mig, jippi! 

Nähe nu är det dags att ta tag i kvällens middag som är kycklinggryta och ris. Vilka smaker och vad som ska vara i har jag ingen aning om eftersom det är G som står för middagen. Han är inne i ett matlagningsflow och det testas många nya rätter. De senaste dagarna har vi ätit massor av goda rätter, framförallt indiskt:) Tur jag har honom då min matlagningsinspiraton tryter titt som tätt;)

Önskar er en fin kväll!

Stor kram


Kommentarer

  1. Hej smulan!!
    Du är allt bra söt och rar du. Skriver alltid så fina rader som gör mig så rörd.
    Å jag önskar med att vi kunde bo närmare varandra så vi kunde träffas o fika.
    Jag vill sååå gärna åka till Örebro under våren må du tro!! Vi måste ju hitta en ny bil till mig först bara.
    Golfen känns inte så pålitlig att köra så långt. Så jag ska ha en annan då Marcus ju har tjänstebil.
    Å vad jag saknar dig när jag läser om allt och i synnerhet skulle jag verkligen vilja lägga en hand över din mage, få känna en liten spark av ert lilla mirakel som lever där inne. Er lille N! <3

    Nu ska jag stilla din nyfikenhet med. Fler kalsonger till maken, då han var i behov av att byta ut en del ;-)
    Sen hade jag beställt en canvastavla, ett bröllopsfoto.. <3

    Nu ska nog Anna sussa lite ;-)
    Kraaaamar Anna

    SvaraRadera
  2. Gillar också din vas så jag förstår att det är din favvo. Skönt att du kunnat varva ner och njutit av ledigheten och blivit frisk också, det kommer ju andra dagar snart. Kul när männen får lust att laga mat, händer inte här så ofta, tyvärr.
    Kram kram Helena

    SvaraRadera
  3. Hej tack för svaret och den är så fin, tycker verkligen om din stil. Kram Sanna

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg