Lampfunderingar och middagstips tack!:)

Hej alla fina!

Tänkte visa dessa sötingar...

Två lampor från House doctor som inte kommit upp än:)De inhandlades på Smultrongården för några år sedan, jag tycker de är jättesöta men vet inte vart vi ska ha dem!? Skulle passa i ett kök men inte i vårt kök just nu...


Sen tänkte jag att de kunde passa i det här fönstret i mitt pysselrum, men där har jag nu ställt in en lampa med fot och tagit bort burkarna och det blev jag jättenöjd med. Dock för mörkt ute för att kunna få en bra bild på det nu...:)
Får fundera vidare...

Min dag har för övrigt tillbringats mestadels framför tvn, jag bara ÄLSKAR Vinterstudion som började idag, eftersom jag inte är helt hundra än så kunde jag ligga i soffan med gott samvete också;)
Nu känner jag mig rätt pigg och ska laga något gott att äta, G har avslutningsfest med laget så jag har hela huset för mig själv ikväll:)
Är det någon som har ett bra middagstips(?) så tar jag gärna emot det:)

Trevlig Lördagskväll önskar jag er!


Kram kram

 

Kommentarer

 1. Hej!
  Ja, visst är de underbara. Har själv 2 st likadana som jag hittat på en lokal loppis... där hadde jag allt tur. Jag har hängt den ena av mina över diskbänken i köket. Då de inte är så stora skulle de kunna bli snygga om man hängde dem över ett matbord.... tror det var bild på något liknande i oktober numret av Jeanne d'arc Living..

  Kram Elin

  SvaraRadera
 2. Tack! Ska kolla Jeanne d´arc Living:)
  Ha en fin dag! Kram Sofi

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg