Totalt oinspirerad!
Några koppar te blir det allt i denna kyla, burr!

Hej!

Idag kommer ett ganska tråkigt och gnälligt inlägg.
Kände att jag behöver gnälla av mig lite;)
Jag har precis gått in i en period då jag känner mig totalt oinspirerad. Jag har inga roliga miljöer att fota och huset behöver en rejäl uppfräschning i form av sortering och rensning, hua. Jag har så svårt att komma igång med det och skjuter det bara på framtiden. Men har kommit fram till att jag ska göra en lista på allt och när jag får tid över kan jag välja ut en sak på listan att göra, inte som nu tänka på allt och skita i det istället;) Sen behöver våra fönster tvättas men det är för kallt för det just nu. Apropå kallt så är det i kallaste lagret för att ta en promenad med Nils. Han är snorigt och har något som sitter i luftrör så vi får hålla oss inne vilket i sin tur gör att jag klättrar på väggarna och känner mig rastlös... Inte har jag någon tjock plånbok nu när jag är mammaledig heller... Känner att en shoppingdag skulle göra mig gott nämligen...;)
Haha hjälp så jag gnäller!
Nu känns det nog lite bättre tror jag:)

Men trots att jag känner mig oinspirerad, rastlös och fattig så är livet som mammaledig fantastiskt!
Nils är världens goaste lilla pojke och att få spendera dagarna med honom är så tacksamt. 
Vi sover länge på mornarna och han vaknar alltid med ett leende:)
Han är nyfiken och vill upptäcka sin omvärld dagarna i ända vilket är så härligt!
Han är vår stora kärlek!

Ja det blev ett inlägg med både gnäll och tacksamhet:)

Hoppas ni orkade läsa allt!

Kram till er alla!


Kommentarer

  1. Visst får du vara gnällig! Bloggvärlden kan ju inte bara vara positiv. Vi har ju våra upp och nedgångar. Jag var med igår när lillprinsen fick astmamedicin just för trånga luftrör som är väldigt vanligt bland barn. Han har hostat nattetid sedan i oktober, men bara en natt med nya medicinen så hostar han inte alls. Jag har sett fram emot en gtb resa i helgen , men den verkar inte bli av pga att lilla O brutit knät. Kram Helena

    SvaraRadera
  2. Klart man får gnälla! :-) Oj, de där bakverken såg riktigt goda ut.. har testat kokosolja en gång förut, och det var vidrigt! Men det finns ju olika.. Vilken använder du?

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg