Att smida inredningsplaner.

Alla bilder är lånade från Färg och form/Ernst.

Hej!

Nu är vi (jag:) i planeringsstadiet här!
Vi ska snart börja inreda uterummet och jag börjar få en ganska så klar bild på hur jag vill ha det. Jag är ju lite svag för den gode Ernsts design. Höstens och vårens produkter är verkligen som gjorda för mig! Vi har ju redan en del men nu när vi ska inreda uterummet så behövs det ju lite till. Några kuddfodral, en pläd och lite annat smått och gott står på önskelistan och ska nog få flytta in i uterummet. Tillsammans med en grå soffa, en marockansk urna och lite svarta detaljer så kommer det bli superfint tror jag! Nytt matbord och stolar kommer vi inte köpa utan vi flyttar ut de som vi har i vardagsrummet nu. Vi sitter nästan aldrig där så då passar det bättre att ha bordet i uterummet.
Det kommer bli en salig blandning där ute alltså, precis som jag vill ha det!
Just nu känns det lite spretigt men jag får nog ihop det tillslut:)

G är iväg och köper bets och kollar dörr till blivande öppningen. Vi har inte bestämt oss för om vi ska köra snålvarianten och köpa en billigare dörr från någon av de stora byggvaruhusen eller kosta på oss en likadan som det är i resten av huset.. De är en längre leveranstid på dem också eftersom de görs efter beställning. Vi får se...Det har vi märkt nu när vi byggt att materialvalen i huset (fönster, innerdörrar, golv etc) är påkostade och det gillas ju men det blir dyrt:)

Ikväll ska vi besöka vänner som vi längtat efter, det ska bli så mysigt!

Önskar er en fin dag!

Kram Sofi


Kommentarer

  1. Den där Ernst gör snygga saker han!! Det kommer bli jättefint! Visst är det kul att ha pengar över till annat. Men när det gäller just ytterdörrar och fönster tror jag man tjänar in pengarna även om man väljer kvalitet!

    Therese

    SvaraRadera
  2. Spännande att få inreda nya uterummet. Fina bilder. Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg