När man rotat fram förra årets påskpynt.Förra årets fjädrar i natur och smutsrosa funkar även i år.


Några vaktelägg hittades också i gömmorna.


Gokväll!

Tack för era gulliga kommentarer i förra inlägget!:)

Idag när jag kom hem rotade jag lite snabbt fram förra årets påskpynt. Det visade sig att det är fullt dugligt att pryda vårt hem även detta år:) Tror inte jag ska köpa mig något nytt pynt alls faktiskt, däremot så ska jag köpa lite fina vårblommor att pynta med. Vi (hm, jag:) brukar inte pynta så mycket till påsk, något ris med fjädrar eller ägg och lite annat smått. Ni som följer mig på Instagram (där jag ju också heter sofishusdrömmar) kunde ju se en bild från förra årets påsk i morse där jag pyntat körsbärskvistar med ägg. Äggen är flera år gamla så jag tror inte att just dessa finns att köpa nu men säkert liknande:)
Så här såg det ut förra året:Något ris har inte hämtats än då det blåser storm och regnar småspik här idag. Imorgon väntas det däremot sol hela dagen så kanske jag får gå på risjakt då;)

Nu ska däremot kvällens middag göras. G skrattade gott åt mig när jag föreslog att vi skulle göra tacos ikväll. Nu för tiden blir det tacos ganska ofta, i alla fall en gång i veckan:) Det är gott och lätt att göra i ordning vilket uppskattas av mig de kvällar G har träning och jag står för matlagningen;)

Önskar er alla en riktigt fin kväll!

Kram Sofi

Kommentarer

 1. Fint påskpynt du har fått fram. Jag får nog ta och leta reda på min lilla låda...
  Jag tycker det är kul att se dina bebisinlägg fast det är mer 18 år sedan jag var där :) Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Men åh så snyggt påskpynt! Jag får nog omvärdera det här med påskpynt känner jag. Har nämligen haft lite svårt med påskpynt, men då det där klatschiga. Skyller på att jag jobbade på Åhlens påskavdelning för många år sedan :-).

  Men du har ju jättefint pynt i fina färger! Får ge mig ut och leta snart :-).

  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Tacos är alltid gott;-)
  Å så fint med de tonerna. Jag köpte en fjäderkrans i fredags, men i övrigt blir det inte fler inköp av påskpynt här i år heller.
  Vi åker ju till Sth i påsk o hälsar på lillebror, hans sambo och makens moster.
  Ska ta o plocka lite ris imorgon. Idag har det snurrat på och Tyra hade uppvisning i skolan, vilket vi hade glömt bort så det blev snabba ryck att få ihop en middag på några röda...
  O nu ska jag gå o sova... Imorgon visar jag min nya frilla... Fy vad jag ogillar att vara med på kort dock.
  Natti natti vännen!
  Varma kramar Anna

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg