Vårt lilla charmtroll!:)Jodå, han charmar de flesta denna lilla filur:)

Matchande napp och vanthållare kommer från Kingsdesign (finns på instagram som @kingsdesign) och är nya favoriter här hemma.


Hej och God fortsättning!

Har kännt att jag inte varit världens bästa bloggerska den sista tiden;)
Inläggen duggar inte tätt, årskrönikan hanns inte med och jag har även fortsatt vara dålig på att kika in till er. Tror jag haft lite julledigt från bloggen faktiskt:)
Det fick bli så!
Vårt lilla charmtroll har fått det mesta av min tid och uppmärksamhet. Under hans vakna tid vill han gärna aktiveras. Han kan iofs aktivera sig själv rätt bra då han far runt i sin gåstol men då gäller det att mamman och pappan är med för allt ska kännas på och undersökas:)
Det är verkligen en rolig tid nu tycker jag för det händer så mycket. Sen att sömnrutinerna är lite sådär just nu får man väl stå ut med;)
Älskade unge!

Som sagt bloggen har blivit lidande men jag hoppas det blir mer tid för den sen när vardagen börjar igen. Ibland känner jag att jag skulle vilja skriva så mycket mer men att jag väljer bort saker för att det ska gå snabbt. Det är så mycket jag vill delge er, både när det kommer till inredning (uterumsstatus och funderingar på hur det ska inredas mm) och vardagstankar. Men jag hinner inte! När jag väl sitter här så skyndar jag mig för att överhuvudtaget hinna göra ett inlägg. Men som sagt hoppas jag få till en bra rutin även på bloggandet:) För jag tycker ju att det är så kul!

Nu ska vi snart åka till Nils mormor och morfar för lite Söndagsmiddag med släkten!

Önskar er en fin Söndag!

Kram Sofi

Kommentarer

 1. Jag tror att det kan vara bra att ta en liten bloggpaus ibland! Bloggvännerna finns ju alltid kvar därute!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Sååååå sööööööt ju!
  Gott nytt År vännen!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 3. Du jag förstår att du inte har tid att blogga, den där lille söta killen tar väl andan ur dig. Han är ju så sööt.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Vilken liten sötis 💕
  Jag har väldigt långa pauser i mitt bloggande men det är ju så kul att blogga så nu ska jag försöka att göra det oftare 🙈
  Kram kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg