Att planera vårens projekt.


Här ska det öppnas upp inom en snar framtid! 

Hej! 

Några uterumsbilder bjuder jag på idag! Kanske skulle sluta kalla det uterum egentligen eftersom det är mer som en tillbyggnad. Ett extra vardagsrum liksom:)
Hur som så har det inte hänt något mer där. Hantverkarna är klara och det återstår bara lite småfix för oss. Det ska målas runt fönsterna men det tar vi i sommar när det är varmt ute. Däremot så ska limträbalken i taket betsas i liknande ton som golvet (som ni inte sett än pga pappen;) Det är ett ekparkett golv. Mer åt det ljusa hållet än det mörka men inte jätteljust. Tror det hette naturell el något liknande. Tänk vad man glömmer på bara någon månad;)
En av anledningarna till att vi inte haft så bråttom med betsningen är väl att vi inte kommer flytta ut för än vi öppnar upp här inifrån.
Pratade precis med en av snickarna som höll på att planera året. Kan bli så att vi öppnar upp ganska snart men väljer att vänta med altan och trädgårdsarbete. Vi har ju som ambition att göra en del själv också. Att bygga en altan är ju inga svårigheter för G men det är ju det där med tiden... Vi ska diskutera i helgen hur vi vill göra.
Tills vidare får det se ut så här men ni må tro att jag planerar och inreder i mitt huvud:)
Tror inspirationen är på väg tillbaka sakta men säkert och det känns ju toppen!

Har ni några bygg/göra om/fixa till planer i vår?

Här hemma har vi en riktigt förkyld liten kille. Vi fick ställa in både gårdagens och dagens aktiviteter. Idag har han dock ingen feber så jag hoppas inte vi behöver ställa in morgondagens mys med vänner för vi har längtat så efter att träffa dem!

Nu önskar jag er en fin fredag!

Kram SofiKommentarer

 1. Hej vännen!
  ALLTSÅ VILKET RUM NI FÅR DÄR!!!
  Så härligt=)
  Tycker ni gör helt rätt i att öpnna inifrån, tror vi pratade om det när ni var nere med:)
  Får allt se till att komma o kika på det IRL snart:)

  Har läst ditt meddelande, men inte hunnit svara. Tack hjärtat för dina goda råd som jag lyssnar till så klart :)
  Nu sitter vi på tåget på väg hem igen. Det har varit en mycket givande dag o föredraget gick bra. Det är så roligt när man får så fin positiv feedback efteråt:)

  Ha en fin kväll vännen!
  Hälsa så gott o hoppas lillkillen kryar på sig nu <3
  Kramar Anna

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg