Lite hjälp tack!:)Här bland kuddar och täcken har jag spenderat mesta tiden av dagen då förkylningen slog till med dunder och brak igår:( Ni vet den där jobbiga varianten då man blir dyngförkyld på en gång, den har tagit över min kropp:(

Hej!

Nu var det ju inte min förkylning detta inlägg skulle handla om utan något helt annat. Som ni vet har vi ju byggt uterum/gjort en tillbyggnad i höst. Ska väl ärligt säga att det är mer som en tillbyggnad då vi kommer använda det året om. Det är välisolerat med golvvärme. Kommer berätta mer om hur vi (hantverkarna:) gått tillväga sen i ett separat inlägg. Förstår att många av er vill se det färdiga resultatet med och det ska ni också få så småningom. Vi har liksom inte flyttat in där än.
Som läget är nu så kommer man ju bara in i uterummet/tillbyggnaden utifrån eftersom vi valde att bygga ut från vårt sovrum. Vi tänkte vänta med att öppna upp en dörr men har kommit fram till att vi med stor säkerhet gör det redan i vår. Vi kommer ju använda det så mycket mer då.
Hur som så har vi inte riktigt löst sovrumsfrågan än. Det är ju inte optimalt att ha en genomfart i sovrummet men vi kommer ändå att ge det en chans och testa det. De andra rummen är för små att ha som sovrum till oss och att flytta väggar är det inte tal om just nu:)

Så nu till min fråga!


Här ser ni en bild på vår sänggavel.. Vi kommer öppna upp precis bredvid sängbordet och kommer alltså inte ha plats för några sängbord. 
Har ni några förslag på hur vi kan lösa det? Går det att bygga något bakom sänggaveln. Finns det några färdiga konstruktioner? Vi har kollat på Ikeas brimnes (tror jag den heter) som vi har som stomme (ej gavel) men den gaveln passade inte oss.
Tar tacksamt emot alla idéer och förslag! Tack!

Nu ska jag väcka en liten kille som sovit alldeles för länge på eftermiddagen och troligtvis kommer hålla låda ikväll;)

Kram till er!

P.s Nu såg jag att det blev ett ganska rörigt inlägg men tror ni förstår vad jag menar. Skyller på förkylningen;)

Kommentarer

 1. Hallå smulan!
  det kommer bli så så bra att öppna där..;)
  Å vet du jag tror när ni har vant er kommer det inte kännas så konstigt att gå genom där..
  Ni blir ju så illa tvungna att alltid bädda sängen..;)

  en spontan idé så där bara... Ni skulle kunna köpa nya sänglampor och sätta på väggen ovanför er fina gavel som jag tycker ni ska ha kvar... du vet sånna där vägglampor som är så inne nu... som man kan vinkla och som har lååång arm (heter det så) men så att ni får ner dem till en bra nivå..

  Sen tänker jag att ni skulle kunna ha några snygga sängbord på hjul.. det finns ju något som är typ som en botten med en vägg på en sida och ett tak...så hjul under...
  Då skulle ni kunna rulla det åt sidan och ställa det under fönstret dagtid och sedan bara rulla fram det då ni ska sova...;)
  Alternativt inte ha något sängbord alls på den sidan..

  Det där kommer du fixa hur bra som helst!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Heeeej igen!
  Kiikar in o säger gonatt typ..;-)
  Tycker med ni ska behålla sänggavlen, den är så fin! Var ju den jag letade land o rike runt efter ju ;-)
  Å se, vilket toppenförslag ni fått redan :))

  Ni kan ju rita något själva som ni kan fästa på väggen med. Men det bästa är att se hur det blir när dörren kommit på plats o utgå från det :-)

  Nähä, sov knappt alls inatt så jag måste gå o sussa nu...
  Suss gott!
  Kraaaaamar Anna

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg