Rabattkod hos Dear Sam!


Hej på er!

INLÄGGET ÄR I SAMARBETE MED DEAR SAM.

Jag använder mig av min "gamla" blogg då jag haft svårigheter med att komma in på min andra:)

Hur som helst så kikar jag mest in för att ge er en fin rabattkod som gäller hos www.dearsam.com
De har massor av fin konst och otroligt mycket att välja på. Jag valde några djurposters till Nils rum och de är verkligen jättefina. Nils blev mycket nöjd och de passar så bra i hans barnrum.

Dear Sam har också en stark miljöpolicy vilket känns otroligt viktigt för mig. Deras posters trycks på papper som är miljömärkt med FSC för ansvarsfullt skogsbruk samt EU Ecolabel, all produktion av posters är miljömärkt med svanen och deras unikt framtagna förpackningar är FSC MIX certifierade och får endast innehålla inblandning av återvunnet material och /eller material från kontrollerade käller. HÄR kan du läsa mer. 

Med rabattkoden: Sjökvist30 så får ni 30% på ett helt köp, koden gäller posters, ramar och postershängare och är giltig tom 29/5

HÄR kommer du till deras hemsida!

Önskar er en fin dag!


Kommentarer

 1. Vi är en finansiell institution, vi lånar ut till individer och företag i ekonomiska svårigheter.
  Alla individer eller företag som kan respektera våra klausuler kan kontakta oss direkt via e-post för att dra nytta av vår ekonomiska hjälp.
  Våra lånevillkor är enkla och väl definierade.
  Med betydande kapital under vårt bälte är vi bäst att hjälpa dig och hjälpa dig att lösa alla dina problem. Tidsfristerna fastställs enligt våra kunders månatliga budget för att underlätta återbetalningen.
  Om du har projekt att förverkliga eller om du är i ekonomiska svårigheter kan du kontakta oss via e-post utan ytterligare försening. Med en ränta på 3% hjälper vi individer från 20.000 till 50.000.000 KR. Och vi informerar företagen samtidigt om att kursen inte förändras.
  Kontakta oss via e-post om du behöver ett lån.

  E-post: simondurochefort@gmail.com

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg