Påskdag=vilodag:)
Mycket vila har det blivit idag...

Hej!

Hur har er Påsk varit? 
Kanske har ni farit runt och träffat släkt och vänner eller bara tagit det lugnt?

Här har vi gjort lite av båda:) 
Jag har ju fått inse de sista dagarna att jag behöver mycket vila. Det värker i fogarna (något som har kommit mer nu så jag har ändå klarat mig mycket bra från det:) och i ryggen. På kvällarna svullnar ben, fötter och händer:) Men som sagt det är ju nära nu, högst två veckor till bebisNils kommer.

Vi har haft en mysig Påsk och träffat familj och lite släkt. Skulle ha träffat en del kompisar med men diverse sjukdomar har satt stopp för det.
Idag har G fotbollsmatch och jag har en heldag hemma. Har mest vilat då det inte blev så många timmars sömn inatt pga foglossningen. Har faktiskt tagit en tupplur både på förmiddagen och på eftermiddagen samt ett varmt bad, gött!:)
Imorgon kommer våra grannar över på frukost. Något jag verkligen kan rekommendera. Ibland är man så inställd på att ses för en fika eller på kvällen men det är ju minst lika trevligt att äta frukost ihop om man bor skapligt nära varann:)
Till veckan har jag planerat in lite saker men jobbar med att inte planera in för mycket;) 
Har lite svårt för det där och planerar gärna in både det ena, det andra och det tredje och kommer på i efterhand att jag behöver vila också. Samtidigt vill jag ju hinna träffa alla vänner innan lilleman kommer eftersom vi troligtvis kommer vara inne i bebisbubblan ett tag då. Men det får bli som det blir:)

Nu önskar jag er en mysig kväll!

Kram Sofi

Kommentarer

  1. Skönt med vilodag. Jag har varit ensam i påsk då familjen åkte till svärisarna, men det har faktiskt varit helt okej:) Åå snart är det dags, guud så spännande. Minns den där väntan och längtan så väl. Kram Emma

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg