Det här med att gå och vänta...


Kaffe och en ny inredningstidning är helt okej tidsfördriv.

Hej!

Idag är det lite segt...
Enda dagen den här veckan som jag inte bokat in något alls. En lång vilodag med andra ord.
Är lite i konflikt med mig själv då ena delen tycker att jag borde rensa kylskåpet och skafferiskåpet, samt ta en promenad i det blåsiga vädret och andra delen av mig tycker att jag bara ska vila, kolla på någon bra film och bara ta det lugnt eftersom jag haft en av de där sömnlösa nätterna igen...
Ja ni, vilka världsliga "problem" man har;)

Igår hade jag däremot mycket energi. Hade bjudit hem min kusin och hennes lilla Sigrid som är två månader gammal. Vi tog en promenad här i området, åt lunch och pratade på om våra operfekta liv;)
Dagen gick fort som det brukar när man har trevligt.

Idag har jag som sagt inget planerat men imorgon ska jag träffa min mamma och en av mina mostrar på stan för en lunch, ja och lite obligatorisk shopping till Nils då;);) Kommer ju bara på fler och fler saker som han behöver. En stor beställning med saker från Färg o form är på gång också men det berättar jag mer om senare.

Nu fick jag precis ett samtal från mamma som varit med sina kollegor på stan och ätit frukost, hon kommer hit på en liten fika innan hon ska jobba så nu ska jag sätta på kaffe:)

Önskar er en finfin dag!

Kram!

Kommentarer

 1. Halloj!

  Skönt med en vilodag. Unna dig det!
  Hur lång tid har du kvar egentligen? Det är trist att vänta, jag vet. Med mina två gick jag två veckor över tiden. Sååå långa veckor. Nu kanske du är fel person att berätta detta för om du nu redan är trött på att vänta ;) Men jag säger som alla sa till mig; det kommer, det kommer. :)))

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Tror nog du ska passa på att vila, kanske inte blir så mycket av det sen :) Mysigt med fikastunder med nära o kära. Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Låter som om du ändå lyssnar ganska bra på din kropp. Att röra på sig är nog bara nyttigt men vila när kroppen ber om det är också viktigt så gör du det som kroppen ber om och inte vad din hjärna säger dig...kylskåpet finns ju kvar tills du har en piggare dag igen.
  Ha nu en skön kväll, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 4. Så himla skönt med vilodag. Det behövs ju. kram

  SvaraRadera
 5. Heeej snäckan!
  Du ska lyssna på kroppen vet du:) Hoppas du hade en skön vilodag <3
  Måste ju bara berätta om min galna dröm jag hade inatt... Ha ha ha...
  Håll i dig nu.
  Jag drömde om er, dig o Gustav. Nils hade kommit till världen och av nån anledning var vi på luciafirande, men han var fortfarande mer spädbarn. Du stod på knä över en säng för du hade ammat och var helt bar på överkroppen. Sen bara reser du dig med bobsen i vädret... Ha ha ah ah, du kan tänka dig min min här va?? ;-))
  Sen kom Gustav och han skulle spara ut håret så han hade stubb som stod RAKT upp och såg lite tokig ut.. Ha ha ha ha ha ha jag berättade för Marcus och han sa direkt, har du berättat det här för dem.. ? :) Kände att jag var tvungen för det var så tokigt. Ja in min lättroade värld onekligen ;-)
  Sov gott!
  Kraaaaaaaaam Anna

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg