Söta koppar från Ikea och en känslosam helg.







Gokväll!

Förra helgen när vi var hos våra vänner och fikade hade hon dukat så fint med porslin i blått o vitt. Hon hade blandat gammalt arvegods med några koppar från greengate och dessa söta koppar från Ikea. Jag föll som en fura för Ikeakopparna och ni kan tro att jag blev glad när hon berättade att de var precis nyköpta:) Igår när vi var på Ikea så hittade jag dem, att de sedan kostade 29:- st gjorde ju absolut ingenting, vilket fynd!:)
Något annat blev det dock inte. Är spekulanter på ett skötbord där men ska kolla runt lite mer. 

För övrigt har det varit en känslosam helg för mig, jag har inte sovit så bra, gravidhormonerna har gett sig till känna och många tankar far runt i huvudet eftersom jag troligtvis inte kommer jobba så länge till, vilket känns både skönt och jobbigt. Skönt för att min kropp, framförallt min rygg inte orkar med men jobbigt för att mitt arbete är en stor del av mitt liv. Jag älskar ju mitt jobb! Jag vet att när jag väl gått hem så kommer det kännas bra, jag har ju något fantastiskt framför mig men just nu är det lite känslosamt. I mitt jobb bygger man ju upp så många relationer till kollegor, barn och föräldrar. Kollegorna kommer jag ju träffa ändå även fast det inte blir lika ofta, men barnen och föräldrarna kommer jag ju inte träffa och det känns tungt just nu. Jag vet ju inte vad läkaren kommer säga men förhoppningsvis kan ja gå ner på halvtid några veckor innan jag slutar helt. Så jag hinner avsluta, lämna över och få ett bra avsked. Sen när jag fått det kommer jag njuta och längta efter vad som komma skall. Året jag ska vara hemma med bebis kommer säkert swicha förbi och då kommer det garanterat kännas tungt att börja jobba igen istället:)
Ja, så funkar jag:)

Nu ska jag se hur G mår. Efter att vi firat min fina mamma tidigare idag så gick han och la sig. Han kände sig febrig och väldigt trött, förhoppningsvis är det bara för lite sömn pga många resor den senaste tiden. Det brukar ju annars vara jag som står för sjukdomarna i den här familjen:)

Önskar er en fin kväll!

Stor kram


Kommentarer

  1. Jättefina koppar!
    Förstår att det känns tungt med avslut och så, men det kommer bli så bra ska du se. Nu ska du se till att ta hand om dig själv och magen, inte stressa upp dig och så. Fats jag vet att det är jobbigt med alla dessa hormoner och så, been there..

    Stor kram till dig fina du, och vill du piggas upp av lite tävling så har jag ytterligare en hos mig :)
    Catta

    SvaraRadera
  2. Och så och så.. haha herregud vad jag upprepar mig ;) Är nog lite trött efter en dag med goda vänner och massa barnspring ;)

    SvaraRadera
  3. Vad söta koppa, fint med porslin i blått. Halvtid vore väl lagom att jobba så det blir lite mer tid för återhämtning. Kram Suss

    SvaraRadera
  4. Förstår hur du känner, men passa på att vila dig och bara ta tagen som den kommer. Att jobba 50%
    är väl jätte bra. Jätte fina koppar :)
    Trevlig kväll.
    Kram Pia

    SvaraRadera
  5. Hej lilla sötgrodan!
    Jadu...är man känslomänniska innan en graviditet blir det ju inte precis mindre känslor som far runt i kroppen...
    Jag grinar ju bara jag läser här hos dig....
    fniss...det säger en del om hur jag är va? Du kan ju tänka dig hur det vara att bo ihop med mig då jag var gravid..hahaha...
    Men det är inte klokt att försäkringskassan bara kan avslå sådär.
    Jag tycker absolut du ska bli sjukskriven... ryggen är inte att leka med.
    Min rygg har spökat till o från sen jag var gravid..... det är 20 år sedan nu.... Så tänk på det. Vila så mycket du kan...och försök stärka musklerna så mycket du kan både nu och sedan....
    Underbart söta kläder G köpte "over there" och tårarna sprutade när jag läste det inlägget med...<3
    Kram fina Sofi och ha en ny fin vecka!
    Katarina

    SvaraRadera
  6. Vilka söta koppar! Passar dig perfekt. Måste kännas underbart att ha ett så fantastiskt jobb. Det blir nog superbra när du väl får vara hemma men det är väl alla hormoner sim hoppar runt i kroppen på dig. Kram på dig. Helena

    SvaraRadera
  7. Men ändå skönt att du får gå hem och vila den sista tiden.. För jag lovar dig,de behövs innan bebisen kommer!
    Ont i ryggen hade jag också när jag väntade min andra och dessutom fick jag en jobbig foglossning! =))

    Vilka fina koppar du har köpt dig. På IKEA kan man hitta mycket fint. Kram

    SvaraRadera
  8. Oj det kan inte vara länge kvar, när kommer babyn?
    Ta väl hand om dig!

    Kram
    Lotta

    SvaraRadera
  9. Så härligt att det är så pass nära nu. Jobbet, det finns kvar. Oftast är det nog den invanda, trygga vanan som är värst att lämna. Att gå från det kända till det okända. Hoppas du kan avsluta lite pö om pö så det känns rätt för dig i alla fall.
    Kopparna var sååå söta!
    Kram!

    SvaraRadera
  10. Åh nämen vilka ljuvliga koppar! Blått och vitt är en finfin kombo tycker jag.
    Vad tråkigt angående beskedet från försäkringskassan. Jag har en bekant som jobbar som danslärare och som också fick avslag från fk när hon var gravid, och hon var inte heller glad för det med tanke på arbetsbelastningen. Hoppas det går bra hos barnmorskan! Och hoppas din G kryar på sig.
    Ta hand om er!
    Kram

    SvaraRadera
  11. De är så fina dessa koppar. Jobbet finns kvar så tänk på dig själv nu första hand och den lilla i magen.Kram Susanne

    SvaraRadera
  12. Superfina koppar!

    Åh, vet precis hur du känner dig. Minns det som igår, va rädd om dig och magen. Tänk bara på er själva och njut nu så kommer det bli så bra så.

    Kramar

    SvaraRadera
  13. Jättefina koppar! Tänker på min mormor... Här har de massor av grejor, se: http://www.litenleker.se/

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg