Sjukt billig bikini från Röhnisch!





Bikinis från Röhnisch.

Gokväll!

Tack snälla ni för alla fina ord om vårt kök (haha kan jag behöva höra;) och för att ni delade med er av vad ni är mindre nöjda med hemma:)

Semestern börjar närma sig och vi ska hitta på lite allt möjligt. Bla ska vi åka till Cypern en vecka för att sola, bada och ha det riktigt gott. Jag har ju pendlat lite i vikt de senaste åren vilket gjort att jag får köpa ny bikini varje sommar, likaså i år. De jag har hemma är antingen för stora eller för små:)
Jag gillar Röhnisch och hade tittat ut några bikinis på nätet som jag tänkte ta mod till mig att prova i närmsta sportaffär.
Men så fick jag höra idag att Röhnisch, som har sitt huvudkontor och lager (tror jag) i Örebro hade jätterea. De brukar ha det några gånger om året och då är det liksom mindre än halva reapriset typ:)
Trots otroligt mycket folk hade jag turen på min sida och fyndade precis den bikini som jag tittat ut på nätet. 
Vad jag betalade? 37,50 kr per del!!! Helt sjukt billigt ju! Ordinarie pris är 249 kr per del.
Det bästa är ju att de har öppet imorgon med och de fyller på hela tiden när saker tar slut om jag förstod det rätt. Bor ni i närheten av Örebro tycker jag absolut att ni ska göra ett besök där!
Skynda fynda!

Nu ska jag kika in till er!

Kram Sofi

Kommentarer

  1. Jäklarns vilka fynd, måste nästan ta mig dit i morgon, men jag brukar sällan fynda där, men man kan ju ha tur någon gång.
    Kram Helena

    SvaraRadera
  2. Grattis!
    Jag var på väg dit i dag men så kom en regnskur. Åker dit i morgon.

    Kram
    annika

    SvaraRadera
  3. Men åå vilka fynd!! Kanske ska ta mig en tur dit i morgon då...tack för tipset!
    Super snygga!

    Jag tycker ert kök ser jätte fint ut och tänk att snart är nog ek det hetaste man kan ha igen.
    Ett tips om du vill göra en lightrenovering är ju att bara rugga upp ytan på luckor och stommar och sedan vitvaxa.
    Om du googlar på vitvaxad ek så kommer en länk till bloggen maritsvitaskrin upp med ett inlägg där hon visar deras ekbänkskiva som de vitvaxat....suuuupersnyggt!
    kram Katarina

    SvaraRadera
  4. Åh vilka snygga bikinis!
    Är ledig imorgon så det blir nog en tur dit:)
    Och ditt kök är ju jättefint!
    Annelie i Kårsta

    SvaraRadera
  5. Supersnygga!! Och vilket pris! Bra köp vännen:) Själv ska jag nog bada i vassen i år så behöver inte köpa någon ny bikini:) Nej då, men har varit ute och tränat ikväll så får jag ha som mål att handla bikini jag med. På rean i slutet av sommaren...haha!
    Och du, du har ju jättefint kök! Ett kök går ju inta bara att byta hur som helst och du hade gjort det så fint! Jag hade ju "tur" som fick renovera hela huset när vi köpte det så varken kan eller törs säga om jag skulle ha ett skämsrum..

    Kram på dig!

    SvaraRadera
  6. Dra mig baklänges!!!! SUPERSNYGGA!!! O tror du jag fick en klump i halsen nu eller som köpte mig en bikini från panos för 800 för ett par veckor sen..... Ja, jag tog på mig den och jag fick leta som en tok för jag kan inte ha knäppning i nacken, det gör så sjukt ont efter bara en liten stund.
    Till saken då;-) Jo, jag tog den på mig, tog kort på mig själv uppifrån liksom så malen skulle få en snygg bild, skickar den till min man och frågar med huvudet på sne om jag ska köpa den. Ha ha ha ha, finurligt va;-)
    Nu har du en utmaning hos mig vännen!
    Hoppas verkligen du mår bättre i magen snart. Va rädd om dig!
    Kramar Anna

    SvaraRadera
  7. Shit vad billigt!! Bra att du köpte på dig två! =)
    Jag har sällan sådan tur när jag handlar, dagen efter min senaste shoppingrunda fick jag hem ett brev med 30% på ett helt köp i den affär jag handlat mest i.. åååå så irriterande!

    Trevlig helg! Kram

    SvaraRadera
  8. Hmm maken är i Örebro, undrar om han ska ut på bikinijakt månne!

    Jättefina!

    Kram jenny

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg