Som ett brev på posten...Gokväll!

Sur och irriterad har jag varit idag och det hör faktiskt inte till vanligheterna när det gäller mig, jo förresten ett par dar i månaden... Jag känner det komma mer och mer, jag blir trött, tung i huvudet, irriterad, sur och lite lätt illamående. Jag ursäktar mig på jobbet men kan inte sluta känna mig irriterad och arg på det mesta och de flesta:)
På vägen hem från jobbet stannar jag och köper choklad, alvedon och tamponger för jag vet ju vad som är på gång. Samma visa varje gång, blä!
Men lika fort som det kommer så försvinner det, de dåliga humöret alltså (mensen får jag allt stå ut med några dagar;) och den sura bitchen förvandlas till en glad tjej igen!:)
Så imorgon är jag förhoppningsvis mitt vanliga jag igen!:)

En skogsutflykt med korvgrillning tillsammans med nuvarande och blivande förskoleklassbarn står på morgondagens agenda, samt en sommaravslutning med kollegorna på kvällen, det låter som en bra dag med andra ord:)

Nu ska jag kika in till er!

Kram Sofi

Kommentarer

 1. Hej hej!
  huua det låter inget vidare... jag har alltid sluppit någon förvandling som tur är... däremot kan jag ha helvetiskt ont...
  Vilken söt tunika och väskan är ju sååå fin!
  Kram sötis och ååå va mysigt med korvgrillning!

  SvaraRadera
 2. Hej sötis!
  Ja just det.. det hotellet med bokningskoden... jag satte mig och letade efter vår bokningsbekräftelse..men jag hittar den inte så jag får nog ringa i morgon...
  Va kuuul att du ska med!
  Kram Katarina

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg