En dagens i hatt!






Klänning från Odd Molly.

Gokväll!

Hoppas ni haft en bra helg!?
Min har varit mycket bra där mys med vänner och familj har hägrat.
Igår hann vi också med en snabbis till den stora gallerian utanför stan. Vi skulle göra några ärenden och passade på att kolla lite reor också. 
Jag skulle ju inte ha något men så hittade jag denna skönhet från Odd molly som det liksom stod Sofi på, typ;) Jag blev lite snål först (sparsam som andra kanske skulle säga;) eftersom jag handlat ganska mycket den sista tiden men så kom jag på att jag har ju faktiskt några Odd molly klänningar som jag tänkt sälja så då slog jag till:)
Då Söndagen har spenderats här hemma städandes i myskläder, skitigt hår och nada smink så fick en hatt råda bot på fåfängan så jag kunde visa er mitt fynd:) Då benen både är vita och orakade så besparade jag er från en helkroppsbild:)

Nu ska denna fotbollsnörd kolla på fotboll!
Vi kollar faktiskt på de flesta matcherna. Inatt var vi uppe och tittade på Italien - England och när vi åt frukost tittade vi på en annan match som vi missat... Så ni förstår ju att jag har fullt upp på alla plan just nu;);)

Imorgon ska jag äntligen till min frisör och bli fin i håret, det behövs vill jag lova:)

Trevlig kväll till er!

Kram Sofi



Kommentarer

  1. Hej där sötlök!
    Smutsigt hår?? Ja det syns då rakt inte. du skulle se mig i morse då,-) Jag smorde in håret med ricinolja, det växer ju utan det har jag läst;-))) Så du kan tänka dig den synen va, ha ha ha.. Men jag duschade så klart nästan direkt för det var inte så trevligt med oljigt hår, men vad gör man inte för långt hår;-) Nu vill jag att det ska växa igen, ha ha .

    Du är verkligen sååå fin i både hatten o klänningen! Klart du skulle ha den :)
    Suss gott nu vännen... Å jag är inte alls sugen på att gå o lägga mig... men kl ringer ju imorgon bitti igen.
    Kram kram Anna

    SvaraRadera
  2. Åhh fining vad roligt det är när du visar dagens!! Så fin du är och gillar både klänningen och hatten massor! Har också haft fullt upp i helgen med både målning och roligheter så en och annan färgfläck syns konstant på mig även fast jag gnor och skrubbar i duschen:)

    Så inte så mycket fotboll här inte.. men tycker allt det låter lite mysigt eftersom ni båda är så intresserade!

    Bloggeventet ska bli så kul men hur ska du göra. Delta bara dagen, eller dag och kväll? Sova över? Jag har sån beslutsångest så vet inte vad så tänkte jag måste kolla hur du gör! Kul ska det iaf bli och få träffas:))

    Kramar!!

    SvaraRadera
  3. Hej snygging!
    Du passar ju jätte bra i hatt men va rolig du är....haha...sånt ska man ju inte berätta Sofi...att man har orakade ben o skitigt hår.... du ska ju bara låssas att bilderna bara ska vara så....;)
    Vilken fin tunika du köpte och nog är man sugen nu att ge sig ut på reafyndsjakt...men jag har ju shoppat en del så jag ska försöka hålla mig..;)
    Ha en fin eftermiddag!
    kram katarina

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg