Sommarlängtan.








Man kan inte låta bli att få lite sommarlängtan när man ser dessa vackra mårbackapelargoner. 
Så fina i all sin enkelhet. 

Gokväll!

Klockan är över åtta och solen är snart på väg ner. Dessa ljusa vårkvällar gör mig så lycklig och jag njuter till fullo av tiden som är nu! Träden knoppas och på marken finns det vitsippor så långt ögat kan nå. Här där vi bor finns det stora hav av vitsippor i ekhagarna runtomkring, så härligt!
Inomhus har pelargonerna börjat blomma, några har övervintrat (hos svärmor) och några är sticklingar från i höstas - alla är fantastiskt vackra! 
Detta får mig att längta lite till sommaren, varma ljuva kvällar som spenderas på altanen med vänner, god mat och ett glas rosé. Barnen springer barfota och gränsen mellan inne och ute suddas ut. Uteliv när det är som bäst. Det längtar jag till.
Men först ska vi ha en härlig vår och den ska jag verkligen njuta av!:) 
I helgen ska det både bli fint och varmt, trädgårdsmöblerna ska plockas fram och kanske kan det bli en premiärlunch ute i det fria:)

Nu Önskar jag er en trevlig Tisdagskväll!

Kram på er




Kommentarer

  1. Hej vännen!
    Mnia ska nog få övervintra hos din svärmor nästa vinter med tror jag;-)
    För man kan säga att mina inte mådde sååååå himlans bra ute i det oisolerade garaget...;)
    De är nu ett minne blott, olivträdet däremot växer så det knakar. Så när blomsterlandet har nån vårdrive nästa helg blir det till att investera i fler olivträd, de verkar jag ju ha hand med iaf;-)
    Kraaaaaaam på dig!

    SvaraRadera
  2. Hej vännen!
    Åh vilket härligt inlägg! Älskar texten och bilderna som verkligen fick mig att känna känslan för vad som kommer snart:) Och vi ska också var ute i helgen och göra fint på altan och plantera lite blommor. Mårbacka står på listan, de är ju bara så fina! Just nu är tiden ljuvlig, låt den gå lite långsamt bara!

    Kramar till dej!
    Fredrika

    SvaraRadera
  3. Åhh vad jag längtar och vad jag njuter av dina pelargoner. du skulle skratta om du såg mina just nu.
    Här har vi premiär ätit ute idag, det var verkligen mysigt. Kram Helena

    SvaraRadera
  4. Underbara mårbacka..tyvärr lyckas jag aldrig övervintra mina men jag slutar aldrig försöka nån gång kanske, kanske jag lyckas. Kram MM

    SvaraRadera
  5. Hallå där!
    Åå så fina!
    Jag har ett gäng som håller på att väckas men de ser mest ut som risbuskar än...;) Ska klippa ner dem o ta skott nu i helgen..;) Du har det så fint och vad härligt du skriver. Visst är det underbart med barfota barn och att äta ute eller inne eller vart nu gränsen går..;)
    Kram sötis!
    Katarina

    SvaraRadera
  6. Visst är det fint med mårbacka pelargoner. Det är de finaste och vilket härligt fönster du har de i. Förstår att de trivs där.

    / Susanne

    SvaraRadera
  7. Ojojoj...visst längtar man! Men vi får hoppas på en försmak nu i påsk om det ska bli fint väder som de sagt.
    Så fina dina pelargoner är. Har inte köpt någon än men blir nog att plantera några på landet sen :)
    En jobbdag kvar..sen får vi ledigt!
    Kram Marina

    SvaraRadera
  8. Så himla fina!!! Glad Påsk! Kram Anna

    SvaraRadera
  9. Hej jättefin blogg som du har! Nu finns det både en Blog Hop och en giveaway på min blogg om du skulle vilja delta! http://gladalinjen.blogspot.se/2014/04/blog-hop-blowout.html

    SvaraRadera
  10. Det låter ljuvligt det du beskriver! Och vilka bilder sedan, underbara pelargoner! Så mycket härligt vi har framför oss nu:)
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg