Letar trädgårdsinspiration!

Hej på er!

Regn.... Behöver jag säga något mer?!!;)
Nä nu struntar vi i det faktum att det ska fortsätta regna i flera dagar och fokuserar på att leta trädgårdsinspiration, det är ju så mycket trevligare:)
Första året som vi bodde i huset var ju också vårt första år med egen trädgård. På våren visste jag inte vad som behövde göras och hade svårt att få inspiration till att göra något i trädgården, jag kände mig förvirrad helt enkelt:)
Förra året var det tvärtom, jag kände mig mer varm i kläderna, visste vad som behövde göras och var otroligt inspirerad och idérik. Vi anlade nya rabatter, köpte nya trädgårdsmöbler, fixade ordning på altanen etc... 
I år vet jag inte riktigt vad som hänt, känns som att jag tagit ett steg tillbaka och står och stampar lite... Det är ett virrvarr i huvudet, tyvärr inte av idéer utan av något som blockerar de där bra idéerna:) Än så länge har det inte hänt så mycket i trädgården, några lökar som blommat men jag hoppas att inspirationen kommer när trädgården vaknar till liv! 
Tills dess får jag inspireras av andras härliga trädgårdar i inredningstidningar och på bloggar:)
Hur gör du när idéerna tryter?

Önskar en en fin kväll!

Kram Sofi

Kommentarer

 1. Hej strumpan!
  Jag surfar o surfar, googlar o fyller min Pinterest :)
  Rostornet har jag däremot googlat som en tok efter men inte hittat, blir till att köpa Ernst senaste nr för där ska det finnas iaf:)
  Jag vill som sagt ha så lättskött trädgård som möjligt. Jag äääälskar solen o värmen o den vill jag njuta av, inte svettas o rensa rabatter i;) maken ska snicka fler lådor som vi kan plantera lite i, annars låter jag helst bli rabatter utan har hellre krukor. Ska jag plantera skall det göras tätt så ogräset inte har nån chans;)
  Lycka till nu vännen!
  Kramar Anna

  SvaraRadera
 2. Lugn. Jag misstänker att din hjärna kommer explodera så fort trädgården börjar göra likaså. Lite svårt att tänka nu när det bara är grått ute. Men tidningar och andras trädgårdar, liksom bloggar och tv program brukar jag inspireras av.
  Hoppas idéerna dyker upp snart, annars får du ta ett viloår till.
  kram Helena

  SvaraRadera
 3. Jag måste verkligen ta tag i vår trädgård också i år, om det någon gång ska bli någon... Har bara några rosor i en rabatt, som dessutom ska flyttas, och några vintergröna växter. Jag är ingen trädgårdskunnig person, men jag vet att jag vill ha en fin trädgård hihi... ;) Fattar inte att jag inte petade ner några lökar i höstas åtminstone????
  Kram/Maria

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg