Finaste vimpeln till barnrummet!Finaste vimpeln kommer från NG baby och är köpt hos Bonti.

Hej på er!

Idag är vi trötta!
G och Nils tar sig en förmiddagslur och jag sitter här med grus i ögonen och en kopp kaffe.
Gårdagen var lång och intensiv men väldigt rolig!
Vi åkte hemifrån strax efter åtta och hade gott om tid att ta oss till Stockholm innan elva då Bonti öppnade. Vi skulle hämta ut en vagn som vi beställt samt besöka båda butikerna för lite shopping och inspiration:) Mer om vårt besök får ni i veckan då jag har massor av bilder att gå igenom först:)

Men redan nu tänkte jag visa en av sakerna som jag köpte.
Hade bestämt redan innan vad jag skulle ha men denna ljuvliga vimpel från NG Baby kunde jag bara inte motstå! Så fin och den passar så bra i Nils rum mot den grå väggen (Klippa 508 NCS-S 2500-N)
Så nöjd!

Efter vårt besök hos Bonti så stannade vi till på Barkaby outlet på vägen hem för en sen lunch och en snabb shoppingrunda. Vi skulle vara hemma till 17.00 hade vi tänkt och 17.01 klev vi innanför dörren så det blev ju rätt tajmat;)
Lillskrutt satt och åt när vi kom hem så när han var klar packade vi ihop oss och mötte upp vänner på gatan för att gå ner till vattnet där elden skulle tändas.
Självklart premiärkörde vi nya vagnen, en Emmaljunga Scooter 4 S Air.
Hihi tror alla tre blivit lite förälskade i den;) Nils satt som ett ljus hela vägen och både jag och G tyckte den var så lätt att köra, sen är den ju väldigt fin också:)
Vi fortsatte kvällen hos våra fina grannar. Efter den sena middagen så somnade Nils till slut (jo vi försökte lägga honom redan innan men han var rätt uppe i varv så det gick inte;) och vi åt efterrätt, pratade och hade så där trevligt som vi alltid har:) Vid halv ett kände vi att ögonlocken var väldigt tunga så då knatade vi hem och somnade ovaggade efter en mycket lång och rolig dag.

Lite trädgårdsarbete ska det bli idag annars har vi inga planer. Bara vara hemma och slappa:)
En kort vecka väntar och det ser vi fram emot!

Önskar er en fin söndag!

Kram Sofi

Kommentarer

 1. Heeeej sötnos <3
  Ja, då förstår jag att ni är trötta idag. en härlig dag med fina minnen :))
  Då är det ju värt att vara lite trött o sliten en söndag :)
  Jag fick sussa tidigt igår då huvudvärken slog till... Men vaknade pigg o utvilad vid åtta så då stack jag ut på en liten löprunda:)
  Känner mig lättad, men det var jobbigt att ta det beslutet ändå. Jag kan ju inte vara överallt...
  Nu ska vi göra oss klara för kalas i em. ska ta et varv med dammsugaren först;-)
  Tack för att du är du och alltid peppar <3
  Massa kramar,
  Anna
  Hälsa grabbarna!

  SvaraRadera
 2. Hej Sofi!

  Härligt med en shoppiungtur till Stockholm. Och vilka fina saker ni verkar ha fått med er hem. Vimplarna är såå fina! gillar färgerna! :)

  Det känns så lyxigt att köpa hem och få bläddra i en inredningstidning numera tycker jag. Allt finns ju på nätet och alla fantastiska bloggare ger ju maximal inspiration varje dag så man glömmer lite bort tidningarna.
  Men en kaffe och en färsk inredningstidning är svprslaget. Särskilt som småbarnförälder. Att få den där egna stunden i lugn och ro :)

  Ha en fin kort vecka!
  Kram Nadja

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg