Uterumsstatus


Två väggar är färdiga och klädda med panel. 
Ursäkta bildkvalitén, är fortfarande väldigt mörkt där inne så det är svårt att få bra bilder tycker jag.


Nils och mormor inspekterar bygget.


Nils hjälper till att välja golv.


"Den här mamma!" ;);)

Hej!

Idag vaknade vi till en vit värld! Härligt!
Nu skiner solen också så när lilleman vaknar blir det en promenad för att andas lite frisk luft. Det kan vi behöva då vi båda är lite småförkylda. Sovit dåligt har vi också gjort. 

Men nu glömmer vi det och tar en titt på uterummet!
Två väggar är nu klädda med panel och elektrikern är nästa klar med all el. Han skulle komma en sväng idag och göra klart utebelysningen bara. Snickarna är på annat uppdrag så idag står bygget stilla men imorgon är de här igen och fortsätter. 
I fredags eftermiddag (typ 20 minuter innan de stängde:) var vi på BF och tittade på golv. Vi fick med oss fyra prover hem som vi funderat på över helgen. Alla är i ekparkett. Vi vill ha ett slitstarkt golv som är omslipningsbart och det är de här. Prisuppgifter ska vi få idag men vi har kikat runt lite och de som vi valt ligger mellan 350-900 kr per kvadratmeter. Eftersom vi gillar alla fyra väldigt mycket (och är överens!!!:) så kan det bli så att priset får styra. Vi får se, det ska beställas idag så vi kan få hem det troligtvis imorgon. Vi fick tips av snickarna att ta in det i värmen några dagar innan det ska läggas så hinner det acklimatisera sig. 

Nu hör jag någon som "pratar" lite:)

Ha en bra dag!

Kram Sofi
Kommentarer

 1. Hej men nu är det inte långt kvar tills ni blir klar =) härligt att få vakna upp till snö, här är det inte mycket till en vintervärld. Hoppas ni kryar på er snart.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh, det kommer bli så bra! Och du kommer göra det så fint!
  Vill också ha ett uterum

  Kram på er

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg