Adventspyssel.Igår kunde jag inte hålla mig längre. Var tvungen att pyssla ihop en liten adventsgran:)


Hittade en kruka, oasis som blivit kvar sen förra julen och en blompinne.


En pocketbok att "bygga" granen av..


Den växer fram fort!


Sedan lite mossa..


Tänk på att mossan inte är allt för blöt för då är risken att pappret också blir blött..


Tada! En färdig adventsgran! 
Högst upp tejpade jag fast en liten stjärna som jag gjort av samma papper.
Plättlätt!


Idén till pysslet fick jag från en gammal inredningstidning (inte den på bilden för den är ny:)

Hej på er!

Ja igår kunde jag inte hålla mig längre!
Älskar att ligga och titta i gamla julinredningstidningar på kvällarna, inspireras och få massor av idéer, vissa bättre än andra:)
I förrgår hittade jag den här granen i en gammal tidning och blev så sugen på att göra en egen. Tänkte göra en förra julen men då blev det en sån HÄR istället.
Det bästa var att allt fanns hemma så det var bara att sätta igång. Fort gick det också så det blir säkert fler granar, ja kanske en hel skog:)

Tänkte jag skulle uppdatera er lite om uterummet. Snickarna kommer vara här nästa hela veckan så nu går det undan. Sent igår kväll satt vi och funderade på vad vi skulle ha för golv och väggar. Vi hade ju nästan bestämt oss men sen började vi tänka om. Efter att ha resonerat med snickarna idag är vi nog tillbaka till våra första val ändå... Haha tur vi inte ska bygga ett helt hus:)
Ni ska få se allt eftersom det växer fram. Idag började det regna så jag hoppas jag kan knäppa några bilder imorgon istället, håll ut!;)

Ikväll ska jag verkligen försöka ta mig tid att läsa ikapp alla fina bloggar som jag följer. Har varit hemskt dålig på det den sista tiden:(

Fin kväll till er!

Kram Sofi

Kommentarer

 1. Hej vad fint det blev, så enkelt men så fint. Det kliar i mina fingrar också nu, igår och faktiskt nya stjärnan upp i fönstret, ville kolla hur det blev men sedan vart den kvar.

  Önskar dig en fin dag

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej ja visst börjar de allt att klia lite i pysseltarmen. Vill ju ha advent nu, fast inte att de ska va över så fort.
  Kan man pausa när 1 a advent är här?!

  Kul o få se hur bygget går. Ja förstår att de inte är lätt o välja material, hallå de finns ju tusen fina sätt att fixa de på :)

  kram Camilla

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg