Fint kaos!Den fina kaninlampan och resväskan finns hos Lilla tegelbruket.


Otroligt söt!


Apropå söt!! Jag är nog lite kär i denna fina speldosa/mobil från Elodie details.

Hej!

Kl är 15.20 och det börjar redan skymma. Svårt att fota då tycker jag:)
Knäppte några snabba bilder när jag (eller vi ska jag väl säga för Nils var ju också med) fixade i Nils rum. Det är kaos där just nu. Ett hav av vackra saker utspridda över hela golvet. Det är Nils alla fina doppresenter som inte fått sina platser än. Vi har ju inte så mycket förvaring där inne än så allt har hamnat på golvet. Vi skulle behöva någon form av hylla där han kan ha sina leksaker. Sen ska det upp tavellister till tavlor men även till böcker. Han fick så många fina sagosamlingar i present. Tills dess får det vara lite kaos där inne. Han är ju ändå inte där och leker än:)

Ikväll skulle jag egentligen följt med och tackat av en kollega som går i pension men nu har vi en förkyld liten kille här hemma så jag hoppar över det. G har ett viktigt möte i Linköping nu på eftermiddagen så farmor skulle komma in en stund och ta hand om Nils men nu blir jag hemma istället. Han har ju sin första förkylning och då vill hans (höns) mamma vara hemma hos honom:);)
Tycker ändå att han varit vid gott mod nästan hela dagen så jag hoppas att det är en lättare variant och att han är pigg snart!

Önskar er en fin eftermiddag och kväll!

Kram Sofi 

Kommentarer

  1. Klart du vill vara hemma när han har sin första förkylning. Jag förstår dig! Vilka fina saker som han fått. Visst är det jobbigt när det är så mörkt och man ska försöka fota bilder. Tycker ändå att du lyckades bra. Ha en fin dag. kram Annika

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg