Bradford bäddset!Snyggaste bäddseten Bradford vann jag hos FINASTE MATTAN för ett tag sedan.


Så fint mönster i färger som passar mycket bra i vårt sovrum:)


Här kan hela familjen gosa ner sig bland täcken, kuddar och en o annan snuttefilt:)


Mycket mysigt tycker Nils!

Hej!

Den senaste tiden har jag haft turen att vinna flera fina tävlingar, min mamma säger att jag borde köpa en lott med tanke på allt jag vunnit:)
De här bäddseten vann jag hos FINASTE MATTAN. Tjejerna som driver den bloggen har alltid massor av fina tävlingar så kika in till dem om ni är sugna på att tävla!:)

Som jag skrev igår börjar Nils mage bli mycket bättre, så skönt! Vi har ändå valt att ställa in veckans aktiviteter där han träffar andra barn för säkerhetsskull. Vore ju väldigt tråkigt om han smittade ner någon:( Men han är ändå så pass bra att vi inte behöver hålla oss hemma hela tiden vilket mamman tycker är väldigt skönt:)
Idag har vi hälsat på farmor och tagit en långpromenad i skogen, att gå där en fin höstdag som denna ger mig massor av energi! Så härligt och precis vad jag behöver.

Nu ska jag redigera lite bilder som jag tagit idag:)

Fin kväll till er!

Kram Sofi

Kommentarer

 1. Hej raring!
  Åå så fint det blev när det blev bäddat med det där..;) Å den sötaste lilla detaljen har du ju där med... får man en sån på köpet tror du...;)

  Så så spännanade att få följa med på uterumsbygget....ääääälskar att få se till o med stenar som ska sprängas...
  Det är ju det som är det roliga.... att få se hur det växer fram.

  Ska fixa de där bilderna i helgen.. När jag har redigerat dem har jag ju tagit bort en massa pixlar så de inte ska ta så stor plats på bloggen... måste föra över och redigera om originalen bara så ska ni få dem fulla med pixlar så de går att förstora...;)
  Kraaaam vännen!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg