Att känna sig så inspirerad!


Alla bilder är från Mio:s vår och höstkataloger.

Gokväll!

Igår när jag bläddrade i Mio möblers höstkatalog blev jag otroligt inspirerad! Ni vet när inspirationen bara väller fram och man inte riktigt vet vart man ska börja. Några av bilderna här ovan är från höstkatalogen men jag hade svårt att hitta bilder på det jag blev som mest inspirerad av: 
Hur de hade dekorerat soffborden!
Så mycket snygga brickor, vaser, ljuslyktor etc. Att de sedan använt sig av naturmaterial så som kvistar, nypon, lärk mm gjorde ju inte saken sämre:)
Man har ju vissa favoritställen i hemmet där man gärna ändrar om ofta. Soffbordet är ett sådant ställe. Där ändrar jag gärna om, med nya saker men oftast med det som redan finns här hemma.
Nu till hösten vill jag inte bara ändra om på soffbordet, nä jag vill göra fint både här och där:) Den där hyllan bakom soffan vill jag gärna hitta lite snyggt till, likaså tvbänken och vårt sovrum och Nils rum... Ja, ni förstår ju att det här inte riktigt går ihop sig nu när jag är mammaledig och vi dessutom ska bygga uterum och nytt soldäck i höst... Men vilken tur att det snart är min födelsedag då;);)
Pengar och en shoppingdag med mamma står på önskelistan. Har redan bestämt med henne att vi börjar dagen på Mio möbler!

Här är några favoriter!


Ljusstake - Marmor

Tavla - Farfalla

  
Bäddset - Ansari


Kuddfodral - Oslo

Nä nu väntar sängen och en bloggrunda!

Sov sött alla fina!

Kram

Kommentarer

 1. Älskar verkligen mios nya höstkatalog. sååå mycket fint!!! kram

  SvaraRadera
 2. Fint, typ allt! Glöm inte tävla hos oss! 4 olika brickor i 2 tävlingar!! : )

  SvaraRadera
 3. Såå mycket fint! Det är en utmaning att välja. ;) Ha en fin helg! Kram Camilla

  SvaraRadera
 4. Hej Jag hoppas på ett hus i framtiden, men nu får vi nöja oss med att rusta lägenheten. =) ja men det ska bli skönt med att få åka iväg till Cypern, men det ska tydligen vara riktigt varm där nu. Men det blir att dricka mycket vatten. =) Härliga bilder från Mio jag tycker att de har mycket fint där. Var faktiskt där idag och Sambon fick bestämma en inrednings detalj annars brukar han låta mig sköta sånt.

  Men när intresset visar sig så måste man ju bjuda till =) Önskar dig en fin dag och hoppas det inte allt för varmt för lilla Nils.

  Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg