Gokväll från Nils rum!En liten kik på Nils rum! Mer får ni i veckan som kommer. 
Sänghimmeln kommer från Ellos där man just nu får 25% rabatt på hela beställningen:)

Hej!

Här har ni en riktigt trött bloggerska ikväll. Det tar på krafterna att ha loppis:) Tyvärr så var det fler och större kvartersloppisar runt om i Örebro idag så vår blev inte så välbesökt som den brukar. Jag sålde för drygt 700 kr och förra året sålde jag för drygt 2500 kr vilket är stor skillnad såklart. Men vi hade ändå en trevlig dag, jag och vår granne:)
Att vi sen hade Nils mormor och farmor här som tog hand om honom och fixade mat och fika till oss gjorde ju inte saken sämre. Väldigt tacksamt!:)
Men som sagt det tar på krafterna så ikväll är jag trött och otroligt solbränd (läs röd) för solen tar fortfarande vill jag lova! 
Ska smörja mig med after sun och ta lite kvällsfika innan det är dags att krypa ner bredvid Nils i vår säng.

Önskar er en fin kväll!

Kram Sofi

Kommentarer

  1. Hej

    Men åh så fint det blev, man blir ju så sugen att börja om när man ser vad gulligt allt är. Nils kommer ju sova som en prins =) Vad kul med loppis, har faktiskt aldrig haft det, men min pappa bor i Skåne och han har varje lördag. Han älskar att träffa nya människor och det spelar ingen roll om han nästan skänker bort sakerna det är själv grejen som är kul för honom. =)

    Önskar dig en fin dag

    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg