Barnrum/gästrum



Dagbädd Hemnes från Ikea. 


Överkast Chhatwal & jonsson. 


Korg från Åhlens, vit pläd Lindex och blå pläd från butik Nummertio.


Pläden är av märket By Heritage och den är helt ljuvlig, både i färgen och kvalitén.

Hej på er!

Hur mår ni?
Jag har ju märkt att sen jag började skriva/visa mer om barnkläder/saker etc på bloggen så har mitt läsarantal minskat lite. Det kan jag ju förstå då min blogg tidigare mest fokuserat på inredning. Det här med barnkläder, barnrum och diverse saker till barn är ju kanske inte så intressant för den som inte har barn eller som har större barn, det är ju förståligt. Men för mig är det ju högintressant just nu och det är ju faktiskt min blogg:) Själv så är jag exempelvis inte så jätteintresserad av mode just nu eftersom jag ser ut som en flodhäst (ja jag tog i lite;) och inga kläder sitter snyggt. Inredningsintresset finns ju kvar i högsta grad och ibland piffar jag till det här hemma men inte lika mycket som förut. Brist på ork gör ju sitt med. Det jag vill ha sagt med det här är att bloggen följer ju mig och mina intressen och kommer fortsätta göra det. Men samtidigt är jag ju rädd om er läsare och vill gärna att ni stannar kvar så visst kommer det bli mer inredning här och säkerligen lite hälsa och motion när lillen tittat ut;)
Nu har jag skrivit av mig lite och vill också hälsa alla nya läsare välkomna! Jag är glad för varje en av er, gammal som ny:) 
Sofis Husdrömmar kommer fortsätta att vara en inredningsblogg men fokus kommer vara här och nu!:)

Dagens bilder är från vårt gästrum/blivande barnrum. När G skruvat ihop dagbädden så var jag väldigt snabb med att piffa lite:) Nu kommer det ju inte se ut så här sedan eftersom jag väntar på sängkläder och lite annat som jag beställt från Ellos men ibland kan man inte vänta utan måste prova och fixa lite på en gång:)

Nu ska jag kolla på fotboll! G:s båda favoritlag spelar på varsin kanal just nu så han har det lite jobbigt;) Tänkte jag skulle titta lite jag med.

Ha en härlig Söndag kära ni och tack för att ni finns!

Kram Sofi
  

Kommentarer

  1. Hej, vad kul att du hittade till mig!
    Och vad fint du gjort! Gillar verkligen den stilen.
    Nu ska jag läsa vidare här hos dig.
    Ha en fin söndag,
    kram Jennica

    SvaraRadera
  2. Den där dagbädden är ju så himla snygg... önskar vi hade plats för en.. :-)

    Kraam Therese

    SvaraRadera
  3. Det förstår man ju att du kommer skriva om lite annat viktigt nu och jag gissar att du kommer få en hel del nya läsare som kommer hitta till dig. Sådan dagbädd har vi också och just nu är det min sängplats eftersom vi renoverar här hemma och sängarna står utspridda lite här och där i huset.
    Hoppas du mår gott och att du slutat jobba nu!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  4. Synes det er koselig å lese uansett og alltid fine og koselige bilder😄 nina

    SvaraRadera
  5. Jag tycker det är super mysigt att titta in här och se alla fina bebiskläder och annat. Man ska skriva om sånt man tycker är kul annars blir det inge kul att blogga!
    Bra jobbat G, och bra piffat S! Dunder fint! :)
    Stor kram

    SvaraRadera
  6. Ska bli kul att följa din lilla kille :-D

    SvaraRadera
  7. Jag har tentapluggat här så har inte hunnit kika in här så flitigt på senaste.
    Finner dock mycket härlig inspiration hos dig, oavsett vad du skriver om.
    Jag har inga barn själv ännu, men en av mina närmsta vänner ska få sitt första barn nu i sommar vilket är så spännande! Och så jobbar jag även med barn:)
    Vilken tjusig skötväska du köpt för övrigt. Hoppas du får må bra!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Ljuvligt det där rummet såg ut att vara. Perfekt att ha säng där!

    SvaraRadera
  9. Hej Sofi
    Såklart skall du skriva om det du brinner för och bestämma själv vad bloggen innehåller. Annars är det ju inte din blogg ;)
    Fortsätt i din anda, jag gillar det.
    Ser fram emot att ert lilla pyre skall titta ut från lyxhotellet... hihi. Bästa upplevelsen och minnet för livet är när man får bebisen på magen....sup in det ögonblicket ( om det nu inte bli kejsarsnitt) så mycket ni bara kan. Att se sitt barn för första gången är magiskt hur det än går till.
    Ha en underbar vecka/Malin

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg