Rent linne

För ett par veckor sedan vann jag detta ljuvliga spakit hos Jb Home
Jag valde doften rent linne och när jag haft ljuset tänt i badrummet luktar det svagt av rent linne i flera dagar:)

Hej!

Idag har ni en riktigt trött bloggerska här. Hade först ingen lust att blogga ikväll. När man tänker på vad som händer i världen och även i ens närhet så känns bloggen plötsligt så ytlig och oviktig.
Men jag valde ändå att göra ett litet inlägg. Rädda världen kan jag tyvärr inte göra, däremot finnas där för vänner som behöver mig, det är jag t.o.m riktigt bra på!

Fin kväll till er!

Kram SofiKommentarer

 1. hej sötis!

  Å den doften lät ju underbart ljuvlig...känns ju som att man skulle vilja ha den i tvättstugan då man ska stå där o vika tvätt..;) Å din stråväska är sååå fin och sovrummet...det ser ljuvligt ut. Vita syrener skulle jag allt vilja ha...jag satte en buske förra året men det är nån annan sort och det har kommit typ 3 blommor i år så dem vill jag ju inte knipsa av.
  Nej tänk om man kunde rädda världen...
  Visst är bloggen ytlig och egentligen oviktig ur ett stort perspektiv sett...men om man skulle tänka så skulle man ju tillslut tycka det var orättvis bara att man lever.
  Jag tror du är en fin vän som dina nära sätter stort värde på ♥
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Ter som en passande doft i ett rum...rent linne. Det som sker i världen och hemskheter som drabbar ens nära kan man inte värja sig från. Man kan bara finnas där och vara en omtänksam vän. Det är alltid så enkelt att veta de rätta orden osv som tröstar. Blogga känns då ganska ytligt förstås men livet är upp och ner. Kanske att det kan hjälpa att skriva av sig eller att skriva om något helt annat som ger energi.
  Skönt att du får vara ledig några dagar och njuta av trevligheter. Vi kanske stöter på varandra!

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 3. Grattis till den fina vinsten. Jag tror du är väldigt bra på att finnas för någon som inte mår bra. Men som ni säger rädda världen kan vi inte, men förmedla värme och gemenskap kan vi. Kramar Helena

  SvaraRadera
 4. Åh den doften skulle jag vilja dofta på! Måste hitta den först! ;)
  Ja du när man börjar tänka så far tankarna iväg måste jag säga, vad är det för liv och värld vi lever i??
  Finns det flera världar? Hur ser de ut?
  En härlig egenskap du bär på och hoppas du får lika mycket tillbaks fina du!!
  Ha det gott!
  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 5. Ja, vilken värld vi lever i. Och kanske därför man behöver något som man kan "fly" till ibland. I vårt fall är det bloggen där det bara är fint och snällt:) Och tror nog du är den raraste och mest omtänksamma vännen, så var stolt över det!
  Ikväll har jag plockat in nya syrener, så doftar det så där gott igen..hihi!

  Kramar!!

  SvaraRadera
 6. Que bonito post, me he paseado por tu bloc y ha estado un regalo visitarlo, te invito a ver el mio, “ Pintar es muy divertido. Constituye una delicia observar y exprimir los colores. Espero tu visita y si no eres seguidora me encantarías que te hicieras y así compartir nuestros blocs. Elracodeldetall.blogspot.com

  SvaraRadera
 7. Hej Sofi,

  Tack för ditt "lilla" inlägg och omnämnt min butik här på din blogg. <3
  Du är så varmt välkommen att besöka min webbutik och även mitt kommande showroom som öppnas i sommar!
  Ska bli så fantastisk skoj med invigning och VIP-kväll!

  Ta nu hand om dig, och ja jag förstår hur dina tankar kring ditt inlägg, Europaparlamentsvalet och främst vilken go vän du är, din väninna har en skatt! :)

  Kram Jenny /Jb Home

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg