Min tid är nu!Igår kväll när solen tittade fram kunde jag inte låta bli att gå ut och fota våra äppelträd som står i full blom, det är så vackert!

Gokväll!

Idag blir det ett sent inlägg!
Dessa ljusa kvällar gör ju att man är full av energi och vill hinna med så mycket som möjligt innan man varvar ner framför datorn eller tvn. 
När vi kom hem runt sextiden så gick vi ut på en promenad runt udden, vår nya favoritrunda. Här där vi bor finns det många naturreservat, det är otroligt vackert och nära till sjön vilket gör att det är ett väldigt delikat problem att välja promenadrunda;);)
Just nu är vår natur som allra vackrast med allt som blommar. Såg att lupinerna börjar slå ut och de är så vackra tycker jag, för att inte tala om syrenerna som står i full blom och både doftar ljuvligt och är så fina att titta på. Ja min tid är nog nu:)
Däremot gillar jag inte alla myggor som vaknat till liv, det känns inte som att de gör någon nytta alls faktiskt:)

Fick en fråga om hur man röstar på Besökstoppen. Som ni alla vet vid det här laget så har jag chans att bli veckans blogg där;)
Gå in HÄR, scrolla ner lite och titta till höger. Där står det att man kan rösta på nästa veckas blogg så då är det bara att klicka i rutan för den bloggen man vill rösta på (alltså min;);)
Tack snälla ni för att ni röstar!

Nu ska jag ta mig en bloggrunda!

Kram på er!Kommentarer

 1. Jag röstar o röstar må du tro:))) du leder ju vännen.-))))
  Nu ska jag med landa i soffan;-)
  Kraaaaaam

  SvaraRadera
 2. Hej hej!
  Men ååå vilka underbara bilder!
  ja du det där lät ju verkligen som ett angenämt bekymmer..;)
  Jag röstar o röstar..;)
  Kraaaaam Katarina

  SvaraRadera
 3. Blommornas tid - en tid för många av oss.
  Fina bilder!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg