Där det händer!



Kuddar - Pb home och Day


Urna - Rif design


Kopp - Rif design


Soffor - Europamöbler, soffbord - Jakobssons möbler


Doftljus - Voluspa och L:a Bruket, marmorbricka köpt på Nice presenter.

Gokväll!

Här har ni en riktigt trött tjej ikväll!
Har gått i ett hela dagen, mina närmsta kollegor var borta så jag har jobbat med två vikarier och då blir det alltid lite extra även fast det var två mycket bra vikarier:)
Efter jobbet hämtade G upp mig på stan och sen åkte vi ut och tittade på ny bil. Vi har varit där några gånger och "byggt" ihop några olika bilar men nu tror jag vi bestämt oss så förhoppningsvis har vi den här om ett par månader. 

Dagens bilder kommer helt otippat från vardagsrummet, det är liksom där det händer;) 
Ibland kan det räcka med att byta ut ett kuddfodral eller byta ut sakerna på soffbordet. Det gör jag ofta, ibland köper jag något nytt som jag kompletterar med eller så letar jag i gömmorna eller på andra ställen i huset efter saker som varit bortglömda/inte funnit sin plats tidigare och vips så känns det som nytt!:)
Den här marmorbrickan fyndade jag på Nice Presenter på Mariebergsgalleran. Jag säger fynd för inne i stan i en butik med liknande utbud var samma bricka 100 kr dyrare... 
Tanken var att jag skulle göra mig en fejk marmorbricka av marmorplast som jag sett att många bloggerskor (och andra med för den delen:) använts sig av. Men då plasten var slut överallt, ja i alla fall i de två Panduroaffärer vi har här och det skulle dröja minst två veckor innan den kom (jag vill ju ha en marmorbricka nu!:) så gick jag helt enkelt och köpte mig en, så det så.
Nöjd blev jag också, det blev precis som jag tänkt mig:)

Kaffet är urdrucket så nu ska jag avsluta här och slänga mig i soffan en stund, läsa bloggar och titta lite på tv. 
Sämre kan man ha det:)

Kram och trevlig kväll till er!


Kommentarer

  1. O´h my gosch va snyggt ni har det. Det är kul att få sätta till de där små detaljerna som gör hela rummet.
    Blir så full i skratt... det är måånga saker som har bättre pris på vårt älskade Nice än den där butiken med otrevlig ägare inne i stan..;)
    Jag tycker vi säger den 29/3..;)
    Vad säger du om kl. 11.00 på Hälls? Innan värsta lunchrusningen..;)
    Vi kan ju skriva om det på bloggen och se om det är fler som vill hänga på så blir det en minibloggträff..;)
    Hoppas du har en skön slapparkväll..;)
    Kram Katarina

    SvaraRadera
  2. Så fint och vilka snygga kuddar. Ja tacka vet jag Nice och deras trevliga personal. Har inte hört någon sagt något positivt om den andra butikens personal. Minibloggträff, mysigt.
    Kram Helena

    SvaraRadera
  3. Så fint ni har det och jag gillar sofforna så mycket!! Kuddarna passar perfekt där:) Ja, jag hade tur, i e-tuna fanns det typ bara 4 rullar med "marmor" kvar så det har nog varit åtgång på det. Och hade det inte funnits hade jag nog blivit rätt mycket irriterad..haha! Kul med ny bil, hoppas ni blir nöjda när den kommer:)
    Hoppas du sover gott inatt och är lite piggare imorgon:)

    Kram fina du!!

    SvaraRadera
  4. Hej där söt!
    Sååå fint ni har det!!! Jag tror det blir en ny soffa här med, tihi!!!;-)
    Mio har just nu kampanj och eftersom vi ska möblera om när vi gör om vardagsrummet, blir det liksom inte bra med divansoffan..;) Så på fredag ska vi kolla på den jag har spanat in;-)
    Just nu är jag ju hemma med lilla loppan som är sjuk igen.. :( bar just in henne i vår säng och hon var precis genomsvett.. bara att ta av den fuktiga pyjamasen. Lilla skruttan.
    Eftersom maken ska upp o jobba ligger han i hennes säng och hon hos mig.
    Men jag måste till doktorn i morogn, det är årskontroll o avbokar jag får jag ingen ny tid förrän om ca 3 månader.. Så hon får följa med. Har inget val. Maken är på nya jobbet imorgon och kan inte vara hemma.
    Hon var pigg innan idag o tyckte själv att hon kunde gå till skolan imorgon, men sen framåt kvällen frös hon och då var febern där igen...
    Nähä, lite sömn är det nog dax för vännen.
    Kram på dig o sov gott!
    //Anna

    SvaraRadera
  5. Sååå snyggt de blev! Har du testat ljuset än? De har inte jag. Tur man bara har ett rum som man är ombytlig i, annars skulle de bli dyrt ;). Roligt med ny bil me. Nu får de nog bli sängen här, lilla V hade feber ikväll så man vet aldrig hur natten blir. Kram på dig

    SvaraRadera
  6. Såå fint ni har det !Snygga kuddar .Härligt med doftljus och snygg bricka .Ja Nice har så himla mycket fint och himla trevlig personal .Hoppas att du har sovit gott och känner dej piggare i dag .Kramar Rita

    SvaraRadera
  7. Åh så fint hos dig! Det ser så ombonat och inbjudande ut:)
    Vilket härligt fynd du gjort dig! Jag har också varit sugen på att testa marmorplasten, det ser ju så fint ut hos många.
    Kram

    SvaraRadera
  8. Ni har så fint i ert vardagsrum! I vårt är det kaos...

    Roligt med kusinträff :) Vi är uppbokade 6/4 men annars har vi inget planerat.

    Kram

    SvaraRadera
  9. Fin fint med nya kuddarna i soffan! Ert vardagsrum är verkligen mysigt.
    Vad går den där Rönisch löparskola ut på? Haha ja mer än att springa då :P Låter kul iaf :)
    Ha en fin kväll!
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg