Viol och Bellis.



 Hej på er!
 
Tur att vi har tankat sol och energi i helgen för denna Måndag är både kylig och gråmulen;)
 
Igår tillbringade jag några timmar på trädgårdsmässan, hade sett fram emot inspirerande miljöer men tji fick jag, några söta små bellisar fick följa med hem i alla fall och planterades tillsammans med violen:)
 
Sen åkte jag och svärmor ut till en handelsträdgård och "rekade" inför vårens nya rabatter som vi ska anlägga här hemma. Vi (ja mest jag då:) har ju inte bestämt vad som ska vara i dem ännu så det var bra att kika runt lite. En av rabatterna ska var runt ett träd och i den  har vi nu bestämt oss för att ha klematis, Summer glow tror jag den hette, blommar mycket, länge och växer upp i trädet vilket jag tror blir fint.. Fortsättning lär ju följa angående rabatterna:) 
 
Nu är min rast slut!
 
Ha en fin måndag!
 
Kram på er!

Kommentarer

  1. Kul att börja planera för rabatter! Härliga blommor i korg!
    Ha en skön måndag!
    Kram Helen

    SvaraRadera
  2. Det är ju bara så kul med allt planerande och funderande nu. Vi har typ samma väder här idag. Men tankarna är endå en massa ute i trädgården. Hoppas vi får en lika fin helg även denna veckan. Har så svårt att hinna allt jag vill när jag jobbar em nämligen.

    Mysigt arrangemang i korgen. Ha nu en härlig start på veckan. Kram Malin

    SvaraRadera
  3. Ja det låter verkligen som om du haft en toppen helg! Skönt att kunna vara ute i det fina vädret. Inget vidare idag dock :S Visst är det kul att planera rabatter. Men svårt! Finns ju så mycket att välja på :P Och så ska ju färger, höjden på plantan och blommningstid stämma. Mycket att tänka på :) Ska bli kul att se din plantering i bilder så småningom.
    Ha en bra start på veckan!
    Kram på dig

    SvaraRadera
  4. Åh va mysigt med vårblommor!! Jag vill också plantera :) Fyndade en stor bellis igår när jag var och handlade men man behöver ju någonting att plantera det i, hehe.

    Må så gott fina du!
    Kram Amanda

    SvaraRadera
  5. Men så söta. Tänk vad roligt att fixa och trixa med lite växter.
    Skönt att ladda batterierna med lite sol.
    Ha det gott
    Kram
    AC

    SvaraRadera
  6. Vad tråkigt att du inte fick någon inspiration under trädgårdsmässan. Det är ju liksom ett säkert kort annars känns det som. Men ibland stämmer det ju verkligen inte. Hoppas du finner inspiration någon annan stans, det är jag ganska säker på att du gör. Ett roligt jobb har du framför dig iaf:)

    Kram Teres

    SvaraRadera
  7. Ja ibland blir det inte som man tänkt sig, men du fick lite söta blommor med dig hem ialla fall :-) Härligt med lite trädgårdsplaner!! Ha en toppenfin kväll! Kraaaaam Paula

    SvaraRadera
  8. Sååå fint!
    Har lite blommor står på trappan som väntar på att få komma ner i lite fräsch jord.

    Må så gott fina Sofi
    KRAM

    SvaraRadera
  9. Vad roligt att till handelsträdgård!! Vi har ju också en "ny" trädgård att upptäcka men har lite kvar inne som måste bli klart först. Däremot hade jag tänk plantera lite blommor till trappen i helgen men det hanns inte med, det var fullt upp ändå i söndags! Jättefint har du gjort iaf och det gav inspiration:)

    Kramar till dig!
    (Vad sugen jag blev på grillat förresten när jag läser vad ni gjort i helgen:))

    SvaraRadera
  10. Hej vännen!

    Var trädgårdsmässan nåt att ha?

    Klematisar är ju så fina!

    Här hemma har vi sjukstuga. Svante är förkyld och hostar. Hade även feber i söndags. Så han är hemma från dagis. Hoppas på att han tillfrisknar så han kommer iväg till dagis i slutet av veckan.

    Kramen

    SvaraRadera
  11. Jag satte ett par klematis förra året, hörde att det finns stor risk att de förfrusit över vintern. Gahh....får ta hit blomstersyrran, jag kan nog inte avgöra själv!

    kramen

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg