Bloggplats och sockerutmaning!


Min nuvarande bloggplats... 

Hej på er!
 
Ett gammalt skåp och ett gammalt skrivbord sökes!!!?
Ska jag någonsin få ordning på mitt pysselrum/kontor tro? Just nu agerar det förråd och jag har stängt dörren så att jag slipper se det;) Jag bloggar i vardagsrummet och pysslar gör jag inte alls...
Fy så bitter jag låter:)

Nu till något annat, nämligen Sockerutmaningen

När man ser sig själv i spegeln och tänker "vem är den där stora människan" (milt uttryckt;) så är det dags att göra något åt saken. Träningen har jag ju redan kommit igång med, igår blev det ett hårt pass på gymmet och idag 8 km löpning. MEN det krävs ju lite mer för att gå ner i vikt och må bra, därför kör jag en sockerfri månad nu. Inget fikabröd, godis, läsk eller dylikt. 
Jag känner mig riktigt taggad! 

Är det fler som vill hänga på?

Vet att Emilia och Emma också kommer köra så kika in till dem vettja!:)

I eftermiddag ska jag och G till bloggvännen Maria och hennes familj och äta kvällsmat, det gillas!:)

Ha det fint kära ni!

Kram på er

 
 

Kommentarer

  1. Hejja :) Själv har jag ätit en del godis och bröd och annat, men det har sina skäl.
    Hoppas ni får en trevlig middag, Kram

    SvaraRadera
  2. Har hållit upp i ett år. Har inte ätit något godis, men i påsk åkte jag dit och har vräkt i mig. Men i morgon är det sockerfritt igen.
    Hoppas du får tag på möblerna som du söker. Du får titta på Blocket varje dag, rätt som det är så dyker det upp det du vill ha.
    Kram
    AC

    SvaraRadera
  3. Haha, vi har ett skrivbord. Men hur ofta tror du jag sitter där och bloggar ;)

    Spännande med sockerutmaning. Jag är med, med undantag för ev något litet fika när farmor fyller år.
    Ska bli spännande att se hur jag kommet klara det.

    Ha en riktigt härlig måndag. Kram Malin

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Hoppas din påsk har varit bra! Skönt att ha varit ledig några extra dagar :) Jag håller tummarna för att du hittar de möbler du söker. Kolla blocket, second hand och om det finns auktionsfirmor i närheten där du bor. Det är mitt tips.
    Det där med sockerfri månad är nog inte ens att tänka på för min del. Skulle inte klara mig genom en vecka utan få socker abstinens och trilla dit. Godisoman som jag är :P
    Blir peppad av att du e så duktig med träning och löpning. Måste ta mig i kragen och sätta fart med löpningen nu. Har ju inte snö och kyla att skylla på längre..hihi.
    Nu ska jag ta en bit nybakad citronpaj med grädde till tv:n :D
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  5. Jag borde verkligen prova den där utmaningen, har inte blivit mindre sockerberoende efter den här helgen, precis! Ska fundera på det hela... :)
    Hoppas du hittar nga fina, gamla möbler till ditt projekt!
    kram Jenny

    SvaraRadera
  6. Ah vad mysigt med kvällsmat tillsammans :)
    Bra jobbat med träningen. Tänker precis som du. Måste bara få tummen ur. Kanske skulle vi träna tillsammans på någon bloggträff. Det vore nåt det :)
    Jag är med på sockerutmaningen. Nu ska fläsket brännas. Ända sedan jag blev gravid har jag blivit en latmask. Tidigare var träningen mitt liv men nu ligger det på avbytarbänken och jag tycks aldrig få spela. Men nu måste det bli ändring på det. Sluta gnälla på sin kropp och sitt liv och istället kämpa för att göra något åt det. Måtte jag lyckas den här gången. Skulle behöva en spark i röven!!!
    Kram kram

    SvaraRadera
  7. Lycka till med sockerfria-månaden, jag kanske hänger på jag med.. Nu har vi stegtävling på jobbet nu så det blir ju två flugor i en smäll om man dessutom skippar sockret. Tål att tänkas på!!

    Hoppas du hittar möblerna du söker, på våren brukar det alltid vara massa loppisar att åka på. Häromkring brukar olika fotbollsklubbar ordna loppis/auktion och de kan ha många fynd till riktigt bra priser.

    Kram från Malin

    SvaraRadera
  8. Jag är sockerfri stor del av året, nu under påsken har det blivit lite fika och snabba kolhydrater. Men det smakar liksom inte ändå, så min övergång blir förhoppningsvis lätt?! Heja dig, det kommer att gå galant. Bara man bestämt sig så...

    kramen

    SvaraRadera
  9. Heja, heja! Det fixar du lätt!

    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg