Pysselsugen.




Två av förra årets kransar;)

Hej hopp!

pysselsugen är jag nu! Vill göra fina höstkransar och höstfint i utekrukorna:)
Har ni några tips på fina höstkransar så tar jag gärna emot dem:) I brist på annat så får ni se förra årets kransar, de gjordes dock till Jul:)

Kanske kanske får jag tid till lite inköp och pyssel imorgon...

Nu ska jag in och jobba igen!

Hoppas att ni får en fin eftermiddag!

Kram Sofi

Kommentarer

  1. Så fina. Jag testade att göra en med björnmossa i år. Men finns ju så otroligt mycket härligt höstmaterial att använda. Googla är nog bästa tipset för att veta vilken du vill testa på i år.
    Hoppas du får en fortsatt skön Tisdag, Kram Malin

    SvaraRadera
  2. Så fina kransar! Åh så kul att pyssla! Hoppas att du har en bra dag!

    Kram Emma

    SvaraRadera
  3. Finfina kransar :) själv behöver jag också inspiration för lite höstpyssel! Hittade ett inspirarande inlägg här: http://blogg.vasabladet.fi/inredning/2012/09/22/hostpiffat/#comments. Kanske du får lite idéer där också :) Ha en bra kväll! Kram

    SvaraRadera
  4. Jätte söta kransar! Du har fått dom så jämna och fina. Vill gärna hinna pyssla med lite sånt, men just nu har dygnet alldeles för få timmar tyvärr. Ska bli kul att se vad du knåpar ihop :) Ha de så bra! Kram Marina

    SvaraRadera
  5. Hej vännen!!!
    Ja, du är verkligen en expert på kransar:-) Jag skulle gäääärna se något med vit ljung och rönnbär, vore inte det trevligt? Du får gärna skicka ner en fin krans till mig sen;-)
    Hur är det annars? Vad har du för planer resten av veckan?
    Imorgon är det Cityorientering i stan. Butikerna håller öppet till 21 och så får man svara på frågor och så kan man vinna ett saftigt presentkort sen:-) Wish me luck!
    Ha de fiiiiint vännen!
    Kram kram Anna

    SvaraRadera
  6. Heej!
    Åh vad fina kransar, vad duktig du är :) Du får minsann lägga upp en så-här-gör-man-guide sen när julen närmar sig tycker jag!

    Hur har du det annars? Vad händer i veckan?
    KRAM

    SvaraRadera
  7. Tusen tack för din fina kommentar i min blogg, så glad jag blev att höra att du blev inspirerad av mitt höstpiff! Fler bilder kommer att dyka upp lite senare så håll utkik efter det :-) Ha det gott!

    SvaraRadera
  8. Dom kransarna var jättefina . Du hittar säkert på något nytt piff , jag har aldrig gjort kransar . Bara köpt färdiga .
    Kram ♥

    SvaraRadera
  9. Hoppas att du har haft en fin dag Sofi!

    Kram

    SvaraRadera
  10. Hej Sofi! Jag längtar nästan till jul när jag ser dina fina kransar! Kul, kul med pyssel! Ha en trevlig helg vännen, kram Jenny

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg