En bra helg!



Denna söta tunika/klänning från Odd Molly har jag klickat hem idag! 
Panik utbröt nämligen igår när jag fick reda på att vi är bjudna på en stor trettioårsfest på Lördag (och ett utbrott på min kära sambo som missat det;). Vill ju gärna veta sådant i god tid så det kan letas kläder, fixas hår etc. Nu står mitt hopp till denna klänning, hoppas bara den är fin på:) Nån som vet?

Hej på er!

Förutom det lilla utbrottet igår så har jag haft en toppenbra helg! Gårdagen spenderade jag med min bästa väns dotter Tilda. Hon är sex år och alldeles underbar, hon fyllde mig med så mycket positiv energi och jag fick skämma bort henne med nya kläder och leksaker:)

Idag började jag dagen med en rask långpromenad i det härliga höstvädret, sen har här putsats fönster för glatta livet:) Min kära mamma och fina svärmor har varit till stor hjälp, på två timmar så hade vi putsat alla fönster. Fort gick det och lätt var det tack vare dessa fantastiska kvinnor, stort tack!
  
Hur har er helg varit?

Ha det fint!

Kram Sofi 


Kommentarer

  1. Härligt att höra att ni haft det bra!!!!
    Slingan köpte jag förra året, kommer tyvärr inte ihåg vart. Men lamporna är verkligen varmvita och inte blåvita, så det blir ett så fint sken.....
    Sorry!!
    Kram
    AC

    SvaraRadera
  2. Åh vilken söt klänning :) vill se den på sen!

    Ja, har kikat lite på x-factor. Det börjar ta sig tycker jag. Först tyckte jag det var alldeles för likt Idol...

    Ny vecka på g. Har du några särskilda planer mer än jobb?
    Vi har våra två sista inskolningar imorgon, pust. Sen är alla 16 barn på plats ;)
    Kramar

    SvaraRadera
  3. så himla mysigt ni haft det… Precis vad små flickor vill bli bortskämda med, eller ja, stora med, du hade gärna fått ta med mig på en sån tur;-) Tycker det är så himla gulligt av dig!!
    Ja, hu, man måste ju plandera, håller heeeeeelt med dig. Hallå, hur tänkte han nu då, ha ha ha… Inte lätt för dem alltid;-)
    Klänningen är ju supersöt och du kommer bli kvällen kalaspingla, det är jag övertygad om:-)
    Känns som att det snart är dax att gå och dra täcket över huvudet..
    Kram på dig vännen!

    SvaraRadera
  4. Haha förstår känslan! Vi ska bort på fredag och jag känner som du, vad ska jag ha på mig? :) denna är jättefin! Jag har haft den i rosa. Hoppas du blir nöjd. Kram Nilla

    SvaraRadera
  5. Halloj! Klänningen är väldigt fin på bild, så den är säkert även fin på dej :) Så duktig du varit att putsa fönster och vilken snäll mamma och svärmor :) Om det är någon dag utan regn så ska jag oxå passa på o ta fönstren. Vill ju ha fina och soliga höstdagar nu! På med regnkläder för nu är det dax för Rickopromenad :) Ha en fin måndagkväll! Kram Marina

    SvaraRadera
  6. Haha, jag hade nog strypt J om han missat något sådant, så förstår ditt utbrott helt och fullt ;)
    Hoppas klänning-tunikan blir bra nu.
    Så skönt med lite hjälp, här har ju helgen bestått av jobb. Men på söndagen hade vi hela huset fullt med underbara familjemedlemmar som hjälpte oss med termostaterbyte på elementen och fix i pannrummet. Så skönt när man kan hjälpas åt.

    Hoppas du fått en riktigt bra start på veckan, Kram Malin

    SvaraRadera
  7. Klänningen ser kanon ut! Har faktiskt inte provat Odd Molly än, men verkar vara fin kvalitet. Det låter som typiskt manligt det där att glömma... Det är tur vi kvinnor finns, när det gäller planering o logistik i hemmet! :) Ha en skön kväll! kram Jenny

    SvaraRadera
  8. Jättefin klänning ! Du blir säkert så snygg i den .
    Låter mysigt med egen dag med en liten 6 åring .
    Vilken tur du har som har så snälla kvinnor i din närhet så alla fönster klarades av så snabbt .
    Kram ♥

    SvaraRadera
  9. Det var inte illa att putsa alla fönster på 2 timmar. Bra med hjälp :) Det har vi med haft under två veckors tid. Så mina fönster är också putsade av kära mamma. Toppen! Inte van att få så mycket hjälp då mina föräldrar bor så långt bort. Det har varit riktigt mysigt.
    Kul med 30-års fest. Det brukar bli röj :)
    Synd att jag råkade pricka in den enda helgen du inte kunde gällande bloggträff. Förlåt. Vimsig mamma och alldeles för mycket att hålla koll på. Missade att du sagt att du inte kunde då. Men det kommer fler tillfällen.

    Kram Josefin

    SvaraRadera
  10. Hej Sofi:)

    Skulle behöva ha tag på dig rackarns snabbt.... kan du ringa mig så snart du ser det här? 070 375 60 14.
    Kram Eva

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg