Kreativ.




Just nu på vår trappa. (man skulle kunna tro att jag är sponsrad av Blomsterlandet;)

Hej alla fina!

Här har ni en förkyld bloggerska! 
Inte så farligt, mest snorig:) Men tar det lite lugnt i alla fall. Trodde det skulle bli värre för igår kväll hade jag ont i halsen och kände mig riktigt hängig. Men nu är jag pigg!:)

Är inne i en period när jag har mycket tankar och funderingar om vårt hem. Jag är sugen på att förändra, förnya och fixa:) Jag känner mig kreativ och inspirerad, vissa saker blir gjorda men andra är bara drömmar. Jag gillar att drömma så det är helt okej:) 
Måla ett rum, måla möbler och skapa i betong är några saker jag ska göra...
Drömmarna får vänta.

Har ni några semesterprojekt i sommar? 

Kram Sofi


Kommentarer

  1. Hallå!

    Är det skönt med semester? :) Synd bara att vädret liknar skit. Vart är solen?!!?

    11 blir kalas bra. Ska vi säga vid Cubus/Vasa ingången?
    Vi går gärna i affärer, jag och Svante ;)

    Idag gör vi inte så mycket. Hade tänkt att åka och hälsa
    på en kompis. Men jag kom fram till att jag orkade inte. Skönt att bara vara hemma och njuta när man varit borta.
    Just nu är jag uppe hos mamma och ätit en god tonfisk sallad. Lilla killen sover så jag ska passa på att kika igenom reklamen.
    Vad gör du idag?

    Vad fint ni har det på trappen!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Tack för att du påminde mig ;). Jag måste ringa en hantverkare. Här ska nämligen nästa projekt påbörjas och köket ska färdigställas. Har dock inte bestämt mig om det blir vardagsrummet eller entre hallen som skall göras först. Med 2 småbarn är det svårt att göra allt själv. Saker i betong skulle jag också vilja prova på. Måla möbler har ja alltid nåt på _G, men som aldrig blir färdigt ;)
    H/malin

    SvaraRadera
  3. Det var inte bra att du gått och blivit förkyld på semestern :( får hoppas det går över fort. Visst är det härligt när man känner sej kreativ och det bara kliar i händerna after att få fixa och skapa! Hoppas på bilder från dina projekt :) Jag har oxå massa projekt. Vet inte var jag sak börja :) Tänkte även jag fixa lite i betong, allt är inköpt, nu väntar jag bara på semester. 4 arbetsdagar kvar :)
    Ha en bra dag! Kram

    SvaraRadera
  4. Näe, har jag skickat över förkylning via cyber eller?!?? Näää, det är nog att du kopplar av nu efter en hektisk period… Hoppas det bara var en tillfällig svacka…
    Mitt huvud kan explodera ibland, men måste inse att jag inte kan göra allt. Just nu måste jag ta itu med städningen, men då tycker Tyra att jag är så tråkig, men ibland är det ju så att det är lite tråkigt, men jag får ändå dåligt samvete. Nåväl, mannen är på kalas (vi följde inte med för Marcus pappa var rädd att bli förkyld för att jag är det… oh, my god!) Ja ja, jag får väl ta och städa då, vi har iaf haft en såååå skön dag på stranden här hemma innan och jag har faktiskt badat:)))
    Nähä, upp med rumpan då!
    Kram på dig fina Sofi!

    SvaraRadera
  5. Vad roligt att du är med i tävlingen :) Jag hoppas att du känner dig bättre snart! Jättefin blomma. Kram Knorkan

    SvaraRadera
  6. Japp, vi ses där och då. Trevligt :)

    Imorgon ska jag till en kompis och hälsa på.
    Vad ska du göra?

    Hoppas du inte blir sjuk nu när du har semester och en Gotlands resa framför dig.

    Ha en fin kväll. Här blir det i säng tidigt. Är mer än trött. Gäspning!

    Kram!

    SvaraRadera
  7. Drömma måste man, inte alltid dem slår in men man njuter i drömmen.
    Hm, jag har inga projekt mer än att få njuta. Jag hinner liksom inte varva ner något. Så min plan är att få ligga i en solstol, laga god mat, läsa tidningar och påta i trädgården.
    Men för mig är det ett projekt hihi, att få slappna av.
    Kram kram

    SvaraRadera
  8. Härlig korg på din trappa! Skönt att du känner dig piggare, det är lätt att bli förkyld när vädret är så växlande. Jag är sugen på att måla om ett mörkt skåp här hemma, får se om det blir mitt sommarprojekt. Ha det så gott! kram Jenny

    SvaraRadera
  9. Hej!
    Vad härligt med massa inspiration :) Här händer ingenting just nu känns det som... Därav frånvaron av bilder från hemmet i bloggen. Måste ta tag i det lite ;) Men men...

    Lakanen har vi fått (eller köpt) via tidningen Cafe. De hade ett erbjudande om 12 nr av tidningen och dessa lakan för typ 500 kr. Så R var illa tvungen att börja läsa Cafe, vare sig han ville eller inte ;) De var som gjorda för oss ju, lakanen. Hihi!

    Vad händer i veckan då?
    Vi åker uppåt på söndag, till min mormor och morfar som bor i Norberg, typ 12 mil från Örebro. Tänkte visa sambon Smutlrongården och ta en fika där på vägen men såg att de hade stängt på söndagar :( himla typiskt!!

    Hoppas det snoriga försvinner fort!

    Kram på dig!

    SvaraRadera
  10. Nej, har du blivit snorig så här års. Inte alls kul. Hoppas du kryar på dig kvickt. Kan det bli lite sommarvärme nu då kanske. Lite less på att vänta nu. Kan vi beställa sol och värme tillsammans tror du? :)

    Massa krya på dig kramar från mig /Josefin

    SvaraRadera
  11. Visst är det viktigt och roligt att skapa. I sommar har vi byggt en stor altan och gjort lite nya rabatter. Kram Lotta

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg