Nya blommor!

Hej!
Idag är jag väldigt lycklig över att nässpray finns! Känner mig som en ny människa efter att ha varit på apoteket, införskaffat ny nässpray och sinova. Nu står jag ut med den här envisa förkylningen ett tag till;)

Snart börjar det bli dags för pelargonerna att få sin vintervila, de blommar fortfarande men det verkar vara sista rycket för flera av dem...

Fönstret i pysselrummetEftersom vi har ganska många pelargoner så blir det flera fönster som behöver fyllas på med nya blommor:)
Då är ju frågan: 
Vad ska vi ha för blommor? 
Svårast är köket där vi har ett burspråk... Hjälp mottages gärna:)

Så här är det varje år, när pelargonerna tas bort så vet jag inte vad jag ska ha istället... Hjärtan på tråd kanske...Väldigt söta...
Som sagt, kom gärna med förslag!

Ha det gott! Kul att just du läser min blogg förresten!

Kram kram

Kommentarer

 1. Plättar i luften är väldigt söta tycker jag samt Cyklamen, VITA sådana, de är sååå fina så här års! Och i fredags när jag var i blomsteraffären såg jag underbart ROSA "höststjärnor" (alltså julstjärnor fast riktigt godisrosa, de var såååå söta)
  Lycka till med dina blominköp :-)
  Kram och krya på dig nu, bihåleinflammation är inge kul alls..
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Tack Anna!
  Plättar i luften är väldigt söta och vita cyklamen väldigt vackra. Känns som att det är en "mellan" period nu innan alla julblommor kommer. Får ge mig ut i blomsteraffärerna och se vad jag hittar och hålla utkik efter höststjärnorna:)
  Nu ska jag titta in till dig!
  Kram Sofi

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg