Julafton.Granen som ni skymtar i bakgrunden är lite annorlunda klädd i år. Pyntet hänger liksom lite högre upp än det brukar;);)


Skippade tända ljus på bordet och la en ljusslinga som dekoration istället. Ett smart drag då det var någon som ryckte i duken både en och två gånger:)


Blev en mycket enkel och spontan dukning,


Man tager vad man haver liksom:)


En liten tomtenisse kikar fram!:)


Nils och morfar.


Kärlek!

Hej!

God fortsättning! (eller säger man det efter Nyår?;)
Här ska vi snart iväg på släktkalas men jag är redan iordninggjord och liten sover så då passar jag på att kika in här och visa några bilder från gårdagen. Ni får ett litet smakprov för de flesta bilderna finns i en annan kamera:)
För oss innebär julafton en dag full av kärlek och gemenskap. Mycket god mat och massor av paket också förstås men det viktiga är ju att få vara tillsammans med sina nära. 
Nils första jul. Ja ni kan ju tro att det var en liten man som var i centrum från morgon till kväll då han somnade ovaggad. 
Jag känner mig så otroligt glad och tacksam över att Nils har sådan nära relation tills sin farmor och mormor o morfar. De älskar honom över allt annat och han blir så glad när han träffar dem. 
Julafton, en dag i kärlekens tecken alltså.

Nu är det snart dags att ge sig iväg!

Ikväll ska jag kika in till er!

Stor kram!


Kommentarer

 1. Jaa man får anpassa inredningen efter de små krabaterna. Visst säger man Godfortsättning, så det önskar jag dig och dina fina.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. God fortsättning!
  Så fint du dukat och fixat. Trots vissa anpassningar :) Bättre att miljön är säker och trygg för de små, tids nog kan man återgå till det vanliga igen när de är mindre klåfingriga. Hoppas du har det gott idag med.
  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Heeeej vännen och God fortsättning!
  Vilka fina bilder och så fint ni haft det :)
  Hi, hi, vad kan det bero på att pyntet hänger högre upp ;-)
  Här skulle vi kolla på film, men något strular så vi får se hur det går...
  Har hoppat i min pyjamas iaf ;-)
  Vi hörs hjärtat <3
  Hälsa och va rädda om Er <3
  Kramar Anna

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg