Att få en lugn start på helgen.


Blomkrukan och ljusstakarna är köpta på Nice presenter, skålen är rif design och skänken är från Entre i Örebro.

Goförmiddag!

Här startade vi helgen med en riktig sovmorgon. G har haft några möten i London och Edinburgh i veckan och kom hem kl tre i natt så vi behövde ha en sovmorgon. Nu har han gett sig iväg till gymmet och jag ska snart börja göra mig ordning för sen blir det en tur till Ikea. Jag har sett så fina koppar därifrån (superbilliga också:) som jag vill ha och vi ska också kolla deras utbud av spjälsängar och skötbord. Sen blir det säker något mer som vi behöver, bruka ju vara så när man är på ikea:)

Igår när jag kom hem hade jag fått brev från försäkringskassan. Jag fick avslag på min ansökan om gravidpeng. Trots att de pratat med både mig och min chef i veckan och trots att de höll med om att mitt jobb är fysiskt ansträngande etc. 
Efter den här veckan då vi gått kort om folk och arbetsbelastningen varit ännu högre så blev det droppen. Var tvungen att bryta ihop lite. Men efter att jag grinat, pratat med nära och kära (tack för att ni finns!) och spytt lite galla över försäkringskassan, tyckte minsann att de kunde prova på mitt jobb några dagar samtidigt som de är höggravida(!!!;) så känns det idag mycket bättre, hihi:) 
Har ju världens bästa runt omkring mig som peppar och stöttar och på Måndag ska jag ringa min barnmorska. Har ju velat avvakta med att träffa en läkare innan jag visste hur det blev med gravidpengen. Men nu förstår jag ju att det är dags. Bara att gilla läget:)

Nä, nu ska jag ta tag i denna Lördag!

Önskar er en fin alla hjärtans dag!

Kram på er alla!

Kommentarer

 1. Tittar in som hastigast och önskar dig en fortsatt fin hjärtans kväll.
  Så tråkigt med ditt avslag!! fattar jag inte...min vän som jobbar på förskola fick det utan tjafs. Tycker dom det är bättre att du blir sjukskriven!!
  Kram Ing-Britt ♥

  SvaraRadera
 2. Det är ju inte människor som jobbar på f kassan, eller så är det matchogubbar.. Jag fick också nedslag första gången jag sökte trots att jag jobbar som målare, då ofta ensam med tunga arbetsuppgifter och många tunga lyft på en dag.
  Jag överklagade och skrev ihop ett A4 om hur en av mina arbetsdagar kunde se ut, och givetvis måste man ta i lite till för att de ska förstå och då gick det igenom. Med barn nr två gick det igenom utan problem på första ansökan, så det beror väl också mycket på vem som tar hand om ansökan.
  Stå på dig och överklaga så kommer det säkert gå bättre!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Heeeeej sockersmulan!
  Å, ibland blir man ju lite galen alltså... Jaaaaa, lova nu att du ringer läkaren BUMS imorogn så du blir sjukskriven, så här kan du ju inte ha det.
  Alltså, det funkar ju inte att jobba för dig nu. Du ska ta hand och dig och bebis i magen.
  Som jag önskar att jag kunde finnas närmre och ge dig en kram just nu. O känna på magen... Det är ju sånt mirakel att bära ett barn i magen <3
  Ja, här är vi hemma igen:) Massor av gott har vi ätit, men inget har vi shoppat ha ha ha ha
  Ja, så kan det vara ibland, men nu är jag verkligen så sugen på att sälja av saker som jag tröttnat på och kanske (he he vem lurar jag;-)) skaffa ngt nytt;-)
  Ha en fin kväll nu hjärtat... Här är nästa tvättmaskin klar att hängas upp ;)
  Kraaaaaamar Anna

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg