LOPPIS Lördagen den 16 Augusti!Bild lånad av Vårt lilla torp.

Hej!

Hur har ni det i värmen? Idag är det ju faktiskt lite svalare och det fläktar på ordentligt så det är riktigt skönt ute.
I helgen var jag, min fina vän Emma (har många Emmor i vänskapskretsen:) och hennes barn på besök till Vårt lilla torp som ligger här i Ekeby-Almby (ca 6-7 km utanför Örebro) där jag bor.
Det ligger alldeles vid Hjälmaren och precis som namnet lyder så är det ett litet torp som ägarna Linn och Pierre gjort om till butik och café. 
I butiken finns det inredning för hem och trädgård, doftljus, smycken och kläder samt ett skafferi. Mycket är från lokala designers och närproducerat vilket jag tycker är mycket trevligt.
Gott fika har de ju dessutom:)

När vi var där i helgen fick vi höra att de ska ha en stor loppis Lördagen den 16 Augusti.
Vi anmälde oss snabbt som ögat. Jag har ju en del grejor kvar från i våras när vi hade kvartersloppis här i Ekeby-Almby, plus att jag ska göra en till stor rensning här hemma.

Vill du vara med? 

Det finns möjlighet att boka bord för allmänheten. Det är begränsat med platser under tak men trädgården är stor så där får många plats. Det är okej att ta med sig ett eget litet partytält om det är risk för regn.
Det kostar 50 kr att vara med på loppisen och då ingår annons i tidningen och kaffebiljett.
Kom även ihåg att ta med ett eget bord. För mer info och anmälan maila till:
 info@vartlillatorp.se 

Vill du fynda på loppis?

Då är du välkommen till Kärleksstigen 43 ( HÄR finns en vägbeskrivning ) i Ekeby-Almby Lördagen den 16 Augusti mellan 10-16
Förhoppningsvis gör du några fina fynd och när magen börjar kurra eller kaffesuget sätter in har du möjlighet att köpa korv, panini, toast, glass och hembakt i caféet som är öppet hela dagen.
Butiken är såklart också öppen.

Det låter väl trevligt!? Skriv upp Lördagen den 16 Augusti i almanackan nu!!!


Odd mollyklänning med några små ljusa fläckar säljes billigt på loppisen!


En skolplansch säljes också billigt:)


Söt liten sommarklänning (behöver jag skriva att den också säljs billigt på loppisen;);)

Som jag skrev tidigare så ska jag göra en stor rensning här hemma så jag kommer sälja mycket fint på loppisen:)

Nu ska jag fortsätta dammsuga!

Ha en fin kväll kära ni!

Kram Sofi


Kommentarer

 1. Så kul med loppis! Önskar jag bodde närmre, då hade jag gärna anmält mig. Har också massor i skåpen som borde sorteras bort ;)

  Ha det fint!

  SvaraRadera
 2. Hejsan!
  Vårt lilla torp har vi pratat om jag och min vän att åka till och fika hela sommaren men inte fått tummen ur, är ju kul när man hittar nya små fikaställen. Loppis vore egentligen en toppengrej för mig då jag verkligen skulle behöva rensa här hemma men har tyvärr så svårt för att sälja sånt jag själv inte längre vill ha....även om jag gärna handlar på loppisar :).
  Kul att vi kommer få träffas senare i sommar :).
  Kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 3. Åh! Skolplanschen!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg