Totalt kaos!


Hej hopp!

Totalt kaos har jag lyckats åstadkommit i mitt huvud, totalt inredningskaos skulle man kunna säga:) Eftersom det bara är jag och G som bor i vårt hus så har vi ju några extra rum, ett som är G:s kontor, mitt pysselrum och ett tredje rum som består av ouppackade kartonger, garderober och mina kläder - för ni måste väl hålla med om att det är inte alltid som kläderna förvaras/får plats där de ska?:) En stege (!) går ju också bra att slänga de stackars kläderna på... Som ni förstår så är det framförallt det här rummet som ger mig huvudbry och en smula ångest;)
Det är också det enda rummet som är i akut behov av en burk målarfärg, då kommer vi till nästa "problem" som jag kan behöva era kloka råd om. Jag har nämligen tagit på mig att fixa detta rum helt själv, dels för jag vill lära mig och dels för att jag vill visa att jag kan jag med!
Grejen är den att jag känner mig så osäker (och ska väl i ärlighetens namn säga att jag är rädd för att misslyckas), inte på själva målningen utan på förarbetet... Så nu hoppas jag att ni vill dela med er av era erfarenheter och tips? Tack tack!:)

För övrig så har jag en städ, fix och innemysar dag!

Några söta krukor kom jag över mycket billigt igår också... 
 
Nu blir det lunch!

Och snälla ni, ge mig alla råd och tips ni har angående målningen! Tack fina!

Ha en trevlig Lördag! 


Kram på er!

 

 

Kommentarer

 1. Bästaste Sofi!!! Du kan så mycket mer än du tror att du kan.
  Men, varför måste du prompt göra allt själv? Ni kan väl hjälpas åt så att du kan lära dig? Precis som Arga Snickaren sa i ett program: "Kunde du cykla första gången du satte dig på en cykel?" Trodde inte det…
  Det är samma sak när det kommer till renovering, spackla, måla och tapetsera. Man kan inte kunna det på en gång utan man behöver lära sig. Hur lär man sig då? Ja, Sofi, du är pedagog och hur lär du barnen i förskolan? Du lär dem MASSOR av saker varje dag. De behöver dig för att kunna lära sig bre en macka, hälla upp mjölken själv. Varför ska man låta dem göra saker och misslyckas? Det är bättre att visa och sen låta dem göra eller hur? Alla människor mår bättre av att känna att, "se jag kunde, jag har lärt mig".
  Så, du är ju mig veterligen inte en snickare, eller;)) Så om din Gustav kan och vet hur man gör när man spacklar, målar och tapetserar, varför kan du inte låta honom visa och lära dig? Eller samma sak så kanske din pappa kan visa dig?
  Min pappa har lärt mig allt sånt. För varje gång jag flyttade (jag har flyttat mååånga gånger sen jag flyttade hemifrån) så har inte lägenheterna varit till belåtenhet, så då har vi målat och tapetserat om.

  Så söta vännen, lägg inte så stort ansvar på dig själv. Även om jag kan massor om läkemedel och vad de är bra för så kan ju inte jag jobba som läkare eller farmaceut.

  Men, det här är saker som du kan lära dig och jag vet att du kan. Du är ju så in i bombens envis, eller hur;)

  Ta ett kort på rummet som du vill fixa till, lägg ut det på bloggen och du kommer få massor av tips till inspiration. Sen tar du med din Gustav i planerandet och så kan han visa och sen testar du och ser att - ja, fasen jag KAN!! Bästa känslan!!

  Jag tror på dig!!
  Massa kramar Anna

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg