Snart så...

Kökshanddukar Bruka design och Pappelina

Köksduk från Bruka
Inte riktigt än men snart så ska jag ta fram vårtextilerna i köket, tills dess så får jag hålla tillgodo med dessa i svart och vitt... 

Hej på er!

Våren känns sannerligen långt borta idag, det har kommit mer snö och det är kallt. Trots det så känns dagarna längre och våren kommer faktiskt närmare:) 

Så sugen på att sy är jag just nu! Jag är varken bra på det eller har en symaskin...:) Men jag har världens bästa vän som är bra på att sy och har en symaskin..:) Så någon kväll nästa vecka blir det syjunta hemma hos oss;) Lovely!

Är ni bra på att sy? Vad brukar ni sy då?
Jag funderar på några kuddöverdrag och en duk... bland annat;)
Nu ska jag leta fint tyg!


Ha en toppen kväll!


Kram på er!



Kommentarer

  1. När jag syr emellanåt blir det oftast kuddöverdrag.Förr sydde jag gardiner men nu har jag köpta hissgardiner.En tygväska (a la Marimekko) är lätt att sy.Dragkedjan i innerfickan kan vara jobbig.tyghjärtan stoppade med vadd är också enkla...........kram *piah*

    SvaraRadera
  2. Jag tycker det är roligt att sy men gör det inte särskilt ofta och är därför inte så bra för det heller, hihi ;)
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Att jag syr det vet du nog hihi. Det mesta =) Det är så roligt att kunna göra sina egna saker. Jag gick 3årig utbildning i sömnad och mönsterkonstruktion på gymnasiet =)
    Kramen ♥

    SvaraRadera
  4. Jag tycker det är sååå avkopplande att sy. Kuddfodral är en favorit och så gardiner. Nu har jag tänkt ge mig på att sy en Tilda. Linnebo-Maria är ju sååååå duktig, vet inte om jag vågar visa upp mitt alster för henne sen, hihi. Men hon inspirerar verkligen till att sy!
    Här är en till som är duktig: http://savittjagvetblogg.blogspot.com/
    Visst längtar man efter vår, vi fick typ 15 cm till inatt, sambon gick upp 5.15 för att skotta... Imorgon med sen är jag LEDIG till tisdag, tjoho!!!
    Stor kram till dig!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg