HusplaneringEfter nästan en hel vecka så står den fortfarande där så otroligt vacker! Helgbuketten från Mr Willow 

Den senaste tiden har jag funderat mycket på hur vi ska inreda i nya huset. Hur möblerna ska stå, vad som ska bytas ut och vad som ska köpas nytt. Vad vi behöver och vad vi (läs jag😉) vill ha. 
Vi har varit i huset en endaste gång i typ 20 minuter och jag glömde (skäms här) spara ner alla interiörbilder🙄 Så vi har lite dålig koll på hur det ser ut på insidan vilket också gör det svårt att planera. 
Jag tror helt enkelt vi måste vara på plats för att se hur vi ska ha det. Ett runt matbord ska vi i alla fall ha i köket, det är vi säkra på! Dock vet vi inte vilket än, haha😂

Vad ska vi göra innan vi flyttar in då?
Inte så mycket, nedervåningen ska målas och där ska det ev slipas golv också. Sen ska Nils rum målas, troligtvis i någon gröngrå nyans👌🏻 Men sen flyttar vi in! 
Ser fram emot en hektisk höst!

Kram Sofi
 

Kommentarer

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i ett förhållande med Anderson i flera år gjorde han slut med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som kunde hjälpa mig att besvärja honom för att få tillbaka honom men jag är typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget val än att prova det, jag mailade trollformlern, och han sa till mig att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han förtrollade och överraskande nog den andra dagen, klockan var runt 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag blev så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckliga tillsammans igen. Sedan dess har jag gett ett löfte att alla jag känner som har problem med relationen, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla trollformaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) Kärleksbesvärjelser
  2) lösning och botemedel mot all sjukdom
  3) Örtkur för alla sjukdomar/sjukdomar
  4) Äktenskapsbesvärjelser
  5) Graviditetsbesvärjelse
  6) Uppbrottstrollformler
  7) Dödsbesvärjelse
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta denna fantastiska man om du har några problem för en varaktig lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg