En sån där dag...

Ljuvligaste doftljuset som jag fick av Anna när de var här tidigare i våras.

Hej! 

Gårdagens after work var MYCKET trevlig! Måste göras om snart:)

Alltså, jag har sagt det förut och säger det igen! Det är näst intill omöjligt att städa när man har en ettåring som ska plocka ut precis allting! Å gör han inte det så är han uppe och klättrar i soffan eller på en stol;);) Så idag har jag gett upp! Struntar i städningen/plockandet och går ut i trädgården istället. Nu sover han förvisso så jag har röjt i köket som såg ut som ett slagfält! För er som inte har småbarn eller glömt bort hur det är så kan jag berätta att det ser ut som ett slagfält efter varje måltid:) Vikt och hängt tvätt hann jag också så nu unnar jag mig lite kaffe, choklad och bloggtid:)

Jag låter kanske lite gnällig men jag skulle vilja få tid till en riktig grovstädning här hemma. Just nu är det svårt eftersom vi prioriterar trädgårdsarbete på helgen och i veckorna är jag mycket själv och då blir det lite småplock här och där och aldrig riktigt rent tycker jag. 
M E N om vi nu bortser från allt det där så är det en fantastisk tid just nu. Nils är inne i en händelserik utvecklingsfas och pratar, härmar, låter, reser sig, går mellan saker och är glad nästan hela tiden. 
Helt underbar med andra ord! Det är han ju iofs alltid:)
Så irriterad eller arg kan jag inte bli på honom däremot kan man ju känna en frustration över situationen ibland och det är nog helt normalt;);)

Önskar er en fin lördag!

Kram Sofi

Kommentarer

  1. Det var då vi tog in städhjälp... Höll på att bli galen och maken som är så klok (han har ju varit med ett tag den gamlingen... Hihi 😂) sa att jag var ju inte hemma för att ta hand om huset utan hemma för att ta hand om våra barn. Vi tar fortfarande in hjälp av och till, grovstäd någon gång per år och sedan vanligt städ också några gånger per år, så värt det! 😊 kram på dig!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg