Vinn presentkort hos My tivoli!



Finaste vasen från House doctor finns hos My tivoli.

Hej!

Är ni sugna på en finfin tävling?

I samarbete med 

 

håller jag en tävling där ni kan vinna ett presentkort på

500 kr att handla för hos My tivoli.

Så här gör ni för att tävla:

Gå in på My tivolis hemsida HÄR!
Titta ut en eller fler saker som ni helst skulle köpa för presentkortet om ni vann, samt skriv en kort motivering, här i kommentarsfältet.
Exempelvis "Väskan.... (namn på väskan) för jag behöver en ny vårväska eftersom min gamla har gått sönder" eller "Vasen... (namn på vasen) för den skulle passa så bra i vårt nya uterum" etc. 

Vinnaren utses nästa torsdag den 21/4

Alla kan vara med och tävla men ni som inte har en blogg tänk på att skriva er mejladress så vi kan nå er om ni vinner:)

Här kommer några av mina favoriter från My tivoli!








LYCKA TILL!

Kommentarer

  1. Oj så så svårt och välja när det fanns så mycket fint! Men jag skulle välja Fat Marmor Rektangulär Med Kant och Victorian Doftljus New York doftljuset. Just för att jag har precis investerat i ett nytt vardagsrumsbord i marmor och detta fat skulle vara helt fantastiskt till! Inte nog med det så skulle även ljuset vara pricken över i:et med den härliga doften (ja jag har unnat mig ett sådant ljus förr, värt varrnda krona hihi) och även dens läckra design! :-)

    SvaraRadera
  2. Oj så så svårt och välja när det fanns så mycket fint! Men jag skulle välja Fat Marmor Rektangulär Med Kant och Victorian Doftljus New York doftljuset. Just för att jag har precis investerat i ett nytt vardagsrumsbord i marmor och detta fat skulle vara helt fantastiskt till! Inte nog med det så skulle även ljuset vara pricken över i:et med den härliga doften (ja jag har unnat mig ett sådant ljus förr, värt varrnda krona hihi) och även dens läckra design! :-)

    SvaraRadera
  3. Åååhh det vackra kuddfodralet "beijing denim blue" från Elce Stockholm skulle jag isf önska om jag hade turen att vinna! Jag har suktat efter det länge nu men har aldrig kommit till skott hihi, detta skulle ju vara helt underbart i sådana fall! :D Även den lilla asken med stjärna på locket skulle jag köpa med presentkortet, den skulle nog göra sig riktigt fin i badrummet :) Håller tummar och tår! Mvh Lena (lena_jak at hotmail.com)

    SvaraRadera
  4. Jag skulle välja City Shopper Deia White .Jag behöver en stor väska att ha med på sjukhuset, när jag är där hela dagar.
    Vh.Anne-Mari
    annemarigabrielsen@gmail.com

    SvaraRadera
  5. Hej :-)
    Om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag önska mig den vackra lyktan Victory från Ib laursen. Den skulle få stå i vår hall och lysa opp.
    Kram.

    SvaraRadera
  6. Åååååhh, skulle passa sååå bra med Lykta Maroc på vår nya uteplats!!
    ankipankis@gmail.com

    SvaraRadera
  7. I maj går familjeresan till London och jag hade gärna velat vinna en poster med karta över London, så att när vi kommer hem kan drömma oss tillbaka till allt vi upptäckte och såg.
    Jessica Hellström
    jessica_hellstrom@hotmail.com

    SvaraRadera
  8. Heeeej vännen!
    Å vilken fin tävling!!
    Jag är med i stor behov av en ny väska och föll för den du gillade samt den här: http://mytivoli.se/index.php?route=product/product&path=63_78&product_id=1222
    Å de fina orintsen från Print Belle: http://mytivoli.se/index.php?route=product/product&path=69_91&product_id=1246
    Sååå fina!
    Ja, det vore inte svårt att sätta sprätt på ett sådant presentkort;-)
    Ha en riktigt fin fredag hjärtat!
    Massa kramar Anna

    SvaraRadera
  9. 500:- och två självklara saker; pineapple tropical rosa för att den är underbar och för att påminna mig själv om att äta ananas :) och Cute mini Waller raspberry för min nuvarande 'plånbok' ramlar sönder och jag hittar knappt pengarna plus att det är risk för att de trillar ut.. Min mail adress är; miajonsson79@hotmail.com

    SvaraRadera
  10. Hej! :) Vilken superfin tävling! Här är min motivering och vad jag skulle köpa om jag vann:

    Snart ska vi till vårt nyrenoverade hem få flytta,
    då speciellt skulle denna vinst vara till stor lycka!
    Så mycket fina detaljer det finns hos My Tivoli att välja bland,
    om jag vann kan jag inreda mitt nya hem till ett sagoland.
    Med nya kuddar, plädar och härlig keramik,
    kan jag skapa en stil som är fin och unik.
    Om jag vinner kommer kuddfodralet "Santorini ashgrey elce stockholm" min fåtölj få förgylla,
    och i mitt vardagsrum den harmoni och mys fylla.
    Jag älskar kuddens gråa färg och mjuka form,
    vinner jag denna blir lycka enorm.
    Hoppas och önskar att drömmen blir sann,
    att jag detta fina presentkort vann! :) <3

    Kram Pernilla, pernilla.o.svensson@hotmail.com

    SvaraRadera
  11. Väskan city shopper black petal för att den är så himla snygg och skulle passa perfekt att ta med på våran resa till Paris i början på maj:)

    vintrali@hotmail.com

    SvaraRadera
  12. Mysigt med lyxiga tävlingar. Jag skulle vilja ha ett gäng nya kökshandukar, mina gamla ser för bedrövliga ut Ha Ha!. Santorini ashgrey skulle passa superbra i mitt gråa kök. gustafssonspia@hotmail.com. Kraaaam Pia

    SvaraRadera
  13. Jag skulle bla välja några glasburkar med lock och sugrör eftersom jag lönge varit ute efter sådana. Dessa blir perfekt till sommarens fikastunder på altanen!

    marlene_forsman@hotmail.com

    SvaraRadera
  14. Jag skulle gärna vilja vinna akvariumet i glas! Vi ska flytta till hus i juli, vilket vi väntar otroligt länge på, men det medför väldigt mycket utgifter då mer möbler osv behöver köpas - lite hjälp på traven vore därför helt underbart! Kram Linda Wernebratt

    Lindawernebratt@hotmail.com

    SvaraRadera
  15. Só beautiful, Happy weekende Sofi,Kiss, Patricia

    SvaraRadera
  16. Só beautiful, Happy weekende Sofi,Kiss, Patricia

    SvaraRadera
  17. Jag skulle vilja vinna den höga House doctor vasen för den skulle passa så bra i mina stora fönster.
    lindaeriksson75@hotmail.com

    SvaraRadera
  18. Jag skulle välja dessa svarta knopparhttp://mytivoli.se/index.php?route=product/product&product_id=1854 eftersom jag så länge tänkt att vårt matrum skulle bli så mycket finare om jag bytte ut knopparna till skrubbar men tyvärr har jag inte kommit mig för att fixa det.....

    SvaraRadera
  19. Försöker organisera i stugan, och här finns mängder med snygg förvaring. Jag skulle, behöva kroken PEKA, som tydlig påminnelse till min tonårsdotter! :-) ylva.e.petersson@gmail.com

    SvaraRadera
  20. Jag föll för kuddarna från Chhatwal & Jonsson direkt! Så fina!! De skulle passa perfekt i soffan i vårt nya vardagsrum! :)
    Kram Sarabasjo

    SvaraRadera
  21. Så många fina , mysiga och roliga saker att välja bland."Kuddfodral santorini ashgrey elce stockholm" Tidningskorgen att hänga på väggen, Silverskålarna på fot...... Mycket "vill ha" på dessa!!
    monicabengtsson16@hotmail.com

    SvaraRadera
  22. Hej hej!
    SÅKLART vill jag vara med o tävla....SÅKLART!!
    Om jag skulle vinna skulle jag nog välja de fina boxarna från House Doctor... jag är ju en riktig
    slarvmaja så de skulle passa bra till viktiga kvitton man måste spara...
    ELLER så skulle jag välja ett eller två kuddfodral...eftersom ett hem ALDRIG kan få för många kuddar..;)
    Kraaaaaaaaam Katarina

    SvaraRadera
  23. Åh <3 Jag vill vara med! :)
    Så mycket läckert det finns..svårt att välja så här snabbt! Får nog suga på den karamellen lite till! :)
    Mvh / Ingrid ingridgerdin@telia.com


    SvaraRadera
  24. Oboy vad mycket fint det finns!! Förutom alla underbara lyktor och doftljus så fastnade jag totalt för Hammered Coffe Table ( http://mytivoli.se/index.php?route=product/product&path=60&product_id=1531 ) för just nu letar vi efter ett sött bord som vi kan ställa i ett glapp som vi har mellan våra soffor och detta skulle passa perfekt!!

    Tack för din underbara blogg och för att du delar med dig av sånna här roliga tävlingar <3 Hälsningar Frida ( fridaelmgren@yahoo.se )

    SvaraRadera
  25. Hej Sofi :)

    Jag har blivit så inspirerad av dig så jag skulle välja att köpa vasen Lucca som jag blev helt förälskad i.
    Sen skulle jag också valt fat Trad 40 cm. Älskar det maroccanska mönstret. Efter att ha sett din fina vas köpte jag en kaffemugg till kontoret i den serien och skulle vilja ha ett uppläggningsfat i samma serie.

    Önskar dig en fin dag!
    Kram Nadja

    SvaraRadera
  26. Hej! Vilken underbar tävling, klart jag vill vara med :-) Om jag hade turen att vinna presentkortet, hade jag fräschat upp lägenheten med lite inredningsdetaljer. Hade bla köpt: Kuddfodral i svart mönster med tazzels och Doftljus Victorian Sense Tasselbox :-) För att tassels är så himla snyggt och dessa produkter såg lyxiga och fina ut! Små saker som ändå gör stor skillnad i hemmet :-) MVH Johanna (johannaawiden@hotmail.com)

    SvaraRadera
  27. Jag skulle gärna vilja vinna 2 everyday krukor i zink, en mellan och en stor. Ska inom kort flytta till hus och de skulle passa perfekt bredvid entrén.
    Håller tummarna☺☺ (fru.sandberg@hotmail.com)

    SvaraRadera
  28. Åh vad svårt att välja ut något. Finns ju så otroligt mycket fint!
    Men jag skulle bland annat välja det superfina tårtfatet i lergods från House Doctor. Och lite andra fina små ting som passar i köket som ex de små förvaringsburkarna i glas från IB Laursen och måttsatsen i keramik från Strömshaga.
    Försöker nämligen plastbanta lite i hemmet!

    Kram Kristin

    SvaraRadera
  29. Den fina väskan har jag fastnat för men det ju så mycket fint. Trevlig kväll. Anki

    SvaraRadera
  30. Daniela (danielaisadora -instagram)20 april 2016 kl. 21:31

    Om jag vann denna fina tävling så skulle jag köpa Pineapple tropical rosa stor, till min dotter som fyller 11år om 3 veckor. På önskelistan står inredning som passar till ett rum för en stor tjej. Denna vinst skulle passa perfekt ��

    SvaraRadera
  31. Om jag vann skulle jag köpa ljus! Jag älskar ljus, speciellt doftljus som gör så att hela huset doftar gott och är så mysigt att släcka lamporna och både få ljud och värme från ljusen. Jag skulle köpa Doftljus moment fresh linnen och calm lemon and Daisy, så vackra och så underbar doft! :)

    kristina.i.m.norrman@gmail.com

    SvaraRadera
  32. Lykta Victory önskar jag vinna för att den skulle lysa upp mysiga kvällar i vårt uterum som snart är färdigbyggt :-)
    Rebecca Johansson
    Rebecca.11@hotmail.com

    SvaraRadera
  33. Jag älskar kuddarna från Chhatwal & Jonsson �� Dom skulle bli så otroligt fina i vår nya soffa som vi köpt till vårt nya hus som vi är i full färd med att renovera. Kuddar kan man aldrig få för många av tycker jag ☺️ Håller tummarna hårt och hoppas!! Kram Madelene/maddevla@hotmail.com

    SvaraRadera
  34. Brödboxen art. 1083 - för att lägga brödet i så jag vet var jag har det , och / eller krok järn - peka - så att jag vet åt vilket håll köket ligger - när jag blir hungrig om jag sover dåligt ! ( G.M.B.)

    SvaraRadera
  35. Snart flyttar jag hemifrån och in i min första egna lya! Det är både läskigt och härligt på samma gång. Som den mest ordningsamma i min familj har jag aldrig riktigt fått möjlighet att ge utlopp för min passion för att ordna mina saker perfekt och fint. Hade jag vunnit presentkortet hade jag investerat i fin förvaring, till exempel nån av de fina lådorna och några av den otroligt snygga metallkorgen "Korg i vit metall" (http://mytivoli.se/index.php?route=product/product&path=89&product_id=1335). Perfekt lite här och var i huset och precis lika snygg i badrum, sovrum och kök! Ett perfekt sätt att sammanföra flera småsaker och skapa sammanhang mellan olika prylar.
    /Sofia, fiavinnare@hotmail.se

    SvaraRadera
  36. Hej!
    Jag skulle gärna ta en fin Everyday kruka och ngn fin skål från Rif design...��

    SvaraRadera
  37. Hej! Lykta Victory skulle jag gärna vilja ha ute på våran mysiga inglasade altan.Kram Ulrika alskadepion@gmail.com

    SvaraRadera
  38. http://mytivoli.se/index.php?route=product/product&path=62_65&product_id=1413
    jag är GALEN i orientaliska mattor, hemma hos mina föräldrar så är dessa mattor kanske den viktigaste inredningsdetaljen i hela hemmet, men hemma hos mig finns tyvärr inte en enda orientalisk matta då de är LÅÅÅÅNGT över vad min (obefintliga) budget tillåter. Och så snubblar jag över den här fantastiska kudden! Om jag inte kan ha orientaliska mattor på golvet så får jag väl se till att ha orientaliska kuddar i soffan istället!

    SvaraRadera
  39. Ett gäng keramikburk house doctor
    bara för att de är vackra
    och för att jag ska ner till Mellanöstern i juni och gräva upp en massa gammal (ca 1000 år) keramik.

    SvaraRadera
  40. Finaste lanternan till vårt lantställe som nyligen blivit renoverad, denna
    vita lanterna skulle vara pricken över i:et i vårt mysiga vardagsrum.
    http://mytivoli.se/index.php?route=product/product&path=69_92&product_id=1483 annalisanil@hotmail.com

    SvaraRadera
  41. Jag skulle utan tvekan välja Chhatwal & Jonsson Cushion cover Linen Ikat Kerela Pink Base . Jag har letat letat och letat som en tok efter fina kuddfodral i denna färg då vi har en favorit pläd i soffan men aldrig hittat några matchande kuddar till . Sandra.jo@outlook.com

    SvaraRadera
  42. De underbara små förvaringslådorna från House Doctor vore perfekt förvaring för mina virknålar och pågående broderier. http://mytivoli.se/index.php?route=product/product&path=93&product_id=1569
    (ida.henrysson@gmail.com)

    SvaraRadera
  43. De underbara små förvaringslådorna från House Doctor vore perfekt förvaring för mina virknålar och pågående broderier. http://mytivoli.se/index.php?route=product/product&path=93&product_id=1569
    (ida.henrysson@gmail.com)

    SvaraRadera
  44. Den här fina lampan skulle jag nog använda presentkortet till =)
    lamp house doctor diy01

    f_kamilla@hotmail.com

    SvaraRadera
  45. Hej tittare över hela världen. Det finns goda nyheter för er alla idag får ditt tomma bankomatkort som fungerar i alla bankomater över hela världen. Vi har specialprogrammerade ATM-kort som kan användas för att hacka uttagsautomater, ATM-korten kan användas för att ta ut vid uttagsautomaten eller svepa, i butiker och POS. Vi delar ut dessa kort till alla intresserade kunder över hela världen. Vi ger ut det tomma ATM-kortet. Vill du leva ett bra liv trodde det är olagligt, det är det enklaste sättet att vara miljonär. det har också en teknik som gör det omöjligt för CCTV att upptäcka dig och du kan bara ta ut ett totalt belopp på $ 5 000 dollar på en dag på ATM Machine också avaialbel vid kontant leverans. Vi ger upp till $ 10.000,00 till $ 1.000.000,00 dollar med våra nätverk hacking tjänster. Vi kan återställa alla dina förlorade pengar till Bitcoin och annan Crypto-valuta, inteckning / fastighetsbedrägerier och falska ICO: er inom 48 timmar eller mindre. (Thomas Freddie Hackers) arbetar tillsammans som ett team för att spåra och återvinna medel från de svåraste internet-bedragarna. NOTERA!! Vi har fått otaliga hjärtskärande rapporter om ökända bedragare och vi har lyckats återställa dem tillbaka.

    Kontakta oss på ((Binary Recovery. University Grades. Wiping Criminal Records, FB & IG Hack, Telegram, Loads & Phone Hacking)) gränsar oss till dina jobb och låter oss ge dig positiva resultat med våra hackingskunskaper. Vi är certifierade och din integritet är 100% säker hos oss. Oroa dig inte mer för dina ekonomiska problem. Om du behöver andra cyberhacktjänster är vi här för dig när som helst, så kontakta oss via vår e-postadress: thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Hälsningar
    THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS
    Skicka e-post till thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Ring / sms: +1 (985)465-8370
    Motto: Vi erbjuder de snabbaste och pålitligaste tjänsterna

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg