Dagen efter...Hej!

Vilken kväll vi hade igår!
Vi hade så kul och träffade så mycket trevligt folk:)
Vi hade dinner-safari i vårt område och i år hade vi förrätt. Vi höll det enkelt och gjorde en god cesarsallad. Till det blev det rosevin och så självklart välkomstbubbel:)
Varmrätt och efterrätt åt vi hos nya bekantskaper och det var både gott och mycket trevligt. 
Tanken är ju att man ska lära känna sina grannar och träffa nya människor och det gjorde vi. När efterrätten var avslutad öppnades det sista brevet där det stod vart vi skulle samlas för färd in till stan.
Bussarna åkte runt hela staden för att förvilla oss men tillslut kom vi fram till vår efterfest som ägde rum på Örebro slott. 
Där festades det loss ordentligt innan bussarna gick hem. Vi valde dock att ta en taxi runt halv tvåtiden då vi kände oss nöjda och trötta efter en mycket trevlig kväll!

Efter en sen frukost och ett par koppar kaffe så ska vi nu mysa med våran lilla skrutt som precis kommit hem efter ett dygn hos mormor och morfar.

Önskar er en trevlig söndag!

Kram Sofi

Kommentarer

 1. Sååå trevligt med Dinnersafari!
  Då får man ta att man är lite trött idag:))
  Här fixas det för fullt. Just nu har jag ugnen på rengöringsprogram, mask i ansiktet och skenorna till ugnen är rengjorda;-)
  Ha en riktigt fin söndag!
  Kramar Anna

  SvaraRadera
 2. Så kul!! Vi har vårt i slutet av Maj, tror det är 15e året i år, så vi är rätt många deltagare nu, när J och jag startade det för 15 år sedan var vi bara 18 par, så jag tycker synd om dem som ska rodda i logistiken nu. För man vill ju inte träffa samma par som förut och man vill ju inte bjuda på samma typ av rätt två år på rad, så de har det inte lätt. Men kul är det ju! Kram Helena

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg