När man testat spjälsängen.Vart har jag hamnat?


Vad är det som rör sig?


Vet inte riktigt vad jag tycker om det här...


Tur mamma hade en "muta":)


Hej!

De senaste dagarna har Nils testat sin spjälsäng. Ja bara några minuter åt gången förvisso men det är ju ändå en start:)
Han sover i sitt babynest mellan oss i vår säng men tanken är ju att han så småningom ska sova i sin spjälsäng. Trots att den står i vårt sovrum så är inte mamman riktigt redo än;) Jag vill ha honom i vår säng ett tag till. Vill gärna ha koll på honom nu när han är så liten samtidigt som det är smidigt när man ammar.
Men de senaste dagarna har jag lagt honom i spjälsängen en stund och satt på mobilen. Första gången såg han mest förvånad ut men ändå nöjd. Idag var det lite si och så med det:) 

Det blåser nästan storm här idag så vi håller oss inomhus. Känns jättetråkigt men vill inte få saker blåsta på vagnen så då får det bli så.
Imorgon jobbar G hemifrån för då ska vi först till sjukhuset och bada Nils. Eftersom han har en höftskena så får vi inte bada honom här hemma. Det som känns kul är att från och med imorgon och de resterande sex veckorna som han ska ha skenan så får vi ta av och på den själva vilket betyder att vi kan bada honom här hemma:)
Hans ena höft var ur led när han föddes men har nu stabiliserat sig så han kommer vara helt återställd om sex veckor:)
Skriva på papper hos kommunen och ett läkarbesök ska vi också hinna med imorgon, lika bra att ta allt på samma dag:)

Nu knorras det så det är en liten kille som vaknar och vill ha mammas uppmärksamhet vilket han såklart ska få!

Önskar er en fin dag!

Kram Sofi

Kommentarer

 1. Hej vännen!
  Han är så söt er lilla Nils! Och känner igen det där med att lägga dem lite längre bort från sig om natten. Det är ju bra mysigt att dem nära, och lite lugnare känner man sig också:) Så duktig du varit som varit själv när G var borta, och så skönt att du har så fin familj kring dig som också bor nära.
  Jag jobbar på för fullt nu och tiden går ännu fortare numera. Ska erkänna att jag emellanåt saknar mammaledigheten så njut av tiden du är hemma:) Och dessutom inte semester förrän veckan 32!! Så långt fram men kändes ändå bättre än att lägga den tidigt så fick bli så. Kanske kan få till en träff innan dess? Dock är det något flera helgen framöver men vi kan kanske kan hitta någon dag:)
  Kram fina du!!

  SvaraRadera
 2. Har ju varit ifrån bloggandet ett tag, det blir inte lättare att få tid till bloggen med två barn.. 😉 men blev lite nyfiken för hur det gått för dig o nu fick jag se att ni fått er fina gosse Nils! Stort stort grattis till er goding!! Å vad roligt med din nya samarbetspartner du ska blogga hos, oj vad spännande o vad fina saker de hade! 😃
  Ja hormonerna är ju upp o ner efter att barnen tittat ut, så har det varit för mig iaf. Med första barnet var det några dagar jag var lite down men med andra var det några veckor.. Bra att du vågar säga nej till besökare o ta det i din takt, det är mycket som det är ändå i början! Men snart landar det o innan du vet ordet av det så kommer du kunna dra iväg på en spontanfika o annat som du brukade göra!

  Ha det så gott!
  Kram malin

  SvaraRadera
 3. Så fin och perfekt han är er lille kille.
  Ha det fint !
  Kram Pia

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg